Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 23. 6. 2022

Blíženci 23. 6. 2022

Blíženci, touha je dnes na prvním místě. Odměnu získá ten, kdo po ní bude nejvíce toužit. Pokud ji chcete, můžete ji získat, ale nebude to snadné. Ukažte lidem kolem sebe, jak moc toho dokážete. Svým neuvěřitelným zápalem a odhodláním uděláte na ostatní dojem. Nestaňte se obětí vosy, která by vás mohla bodnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je pod vlivem dnešní astrální konfigurace vzrušující. Možná si nejste jisti, nakolik důvěřujete osobě, kterou dnes potkáte nebo o níž uslyšíte, ale zároveň vám připadá fascinující, záhadná, charismatická a celkově docela okouzlující. Pokud jste již delší dobu sami, možná tomuto mamutímu pokušení neodoláte – snažte se však, abyste se nezamilovali příliš rychle.

Práce

Vaše současné plány se dnes mohou zastavit na mrtvém bodě díky někomu, kdo má o dané situaci poněkud zpátečnické představy. Zdá se, že něčí systém přesvědčení ucpává práci. Otevřete dveře dialogu.

Peníze

Aspekty v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a zdravím vás vybízejí, abyste provedli potřebné změny a nechali se vyšetřit. Protože vesmír odhaluje věci, které byly dříve pohřbeny pod povrchem, můžete zjistit, že vám někdo hodlá zablokovat cestu k úspěchu. Pohled do minulých životů a karmy vám ukáže, že nyní budete sklízet to, co jste zaseli.

Zdraví

Je pravděpodobné, že se vám dnes vynoří příval vzpomínek nebo flashbacků. Šťastné vzpomínky mohou být signály nebo návrhy vaší duše, abyste něco ve svém životě zopakovali. Pokud se vám vybaví vzpomínky na sebe ve výborné kondici, ve které jste byli před lety, je to jednoznačně znamení, abyste ode dneška pracovali na tomto fyzickém stavu. Pokud si náhle vzpomenete na dobu, kdy jste si uvědomili, že většina zeleniny vlastně není nechutná, jen se ukázalo, že jste ji nikdy neměli správně připravenou, je to ideální večer k tomu, abyste vyhrabali recept na tyto malé výživové bomby a podávali je k večeři!

Přečtěte si také