Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 9. 2024

Blíženci 24. 9. 2024

Některá nedorozumění by mohla způsobit zmatek v domácnosti, Blíženci. Vaše intuice a nadhled by měly situaci rozptýlit, zejména proto, že jste diplomatičtější než obvykle. Mohli byste mít také uměleckou inspiraci, možná nový projekt, který by pro vás mohl být velmi důležitý. Mohl by být důležitý pro vaši kariéru nebo by vám mohl otevřít nové příležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne znamená, že si můžete zahrát jednu ze svých oblíbených her – tu, při které ať váš milenec řekne cokoli, vy na to máte zcela opačný názor. To je do určité míry v pořádku, ale nemůže to pokračovat donekonečna. Pokud nedokážete být jiní než protichůdní, může se stát, že se budete čím dál víc odcizovat, a to by pro tak hezký pár byla opravdu škoda, nebo ne?

Práce

I když jste mimo své pracoviště, pravděpodobně v sobě cítíte napětí už při pouhém pomyšlení na něj. Bolesti hlavy, které vás dnes potkávají, přímo souvisejí se stresem, který v práci zažíváte. Najděte si pro tuto energii zdravý odbyt.

Peníze

Máte určité problémy, pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce. Možná se obáváte, zda si nyní budete moci dovolit svůj životní styl nebo si dokonce udržet svůj domov. Díky harmonickému vesmíru však budete schopni refinancovat, získat další finanční prostředky nebo požádat o půjčku, pokud to budete potřebovat. Je to šťastná doba, tak se neostýchejte.

Zdraví

Nikdy jste se slepě nepřizpůsobovali skupině, ale rozhodně vám záleží na tom, co si o vás lidé myslí. Je načase pomoci jim i sobě a poskytnout jim informace, které potřebují k tomu, aby vás skutečně poznali. Možná byste si nejprve měli udělat rekvalifikační kurz. Opravdu víte, co chcete a co nechcete? Disciplinované cvičení, jako je plavání a běh, vám poskytne čas, abyste se nad těmito otázkami zamysleli a zároveň si posílili svou sílu a sebevědomí.

Přečtěte si také