Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 27. 12. 2022

Blíženci 27. 12. 2022

Dnes je pro vás těžké začít. Nenechte se odradit, pokud se zdá, že věci nefungují. Vaše očekávání jsou možná příliš vysoká a váš perfekcionismus způsobuje, že je pro každého obtížné dostát vašim standardům. Nenechte se vytočit každou maličkostí. Dokonalost se od vás nevyžaduje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemá smysl sedět stranou a mlčet, když si ve skutečnosti přejete, aby k vám někdo slastný přišel a pozval vás na rande. Planety vyzařují energii, která vás vybízí, abyste se zvedli ze židle a předvedli se, a jakmile se vám podaří upoutat něčí pozornost, mluvte tak dlouho, dokud vás nepozve na rande.

Práce

Události a celková atmosféra na pracovišti vám dnes nejsou zrovna nakloněny. Zkuste odložit důležitá jednání nebo rozhodnutí na jindy. Nejste ve své kůži, a tak se držte stranou. Věřte, že je to ta nejlepší taktika.

Peníze

Tento týden je o vaší schopnosti soustředit se na to, co je opravdu důležité. Chcete být divocí a kreativní, zejména pokud jde o vaši rodinu, přátele a romantické partnery. Možná se nyní cítíte spontánní a svobodní, ale planety mají jiné plány. Chcete být zodpovědní, zejména pokud jde o vaši práci. Když uděláte skvělý dojem, pomůže vám to rychleji stoupat v kariérním žebříčku, a to znamená více peněz.

Zdraví

Máte někdy studené ruce a nohy? Je to příznak slabého krevního oběhu, který může být podpořen aktivitami, jako je rychlá chůze, běh a plavání. Podívejte se na svůj cvičební plán a věnujte pozornost tomu, co skutečně rozproudí vaši krev. Pokud si můžete dovolit masáž, je vhodné ji v tomto ročním období zařadit pokud možno do měsíční praxe. Když všechno ostatní selže, postavte se na hlavu! Tato zvláštní pozornost prospěje nejen vašemu krevnímu oběhu, ale také imunitnímu systému.

Přečtěte si také