Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 28. 8. 2022

Blíženci 28. 8. 2022

Pozvali jste na dnešní večer nějaké přátele na oslavu, Blíženci? Pokud ano, vaši hosté vám budou dělat radost! To je v pořádku. Tento den je plný lásky a radosti. Pohostit je je způsob, jak jim vyjádřit své uznání. Pokud jste v romantickém vztahu, můžete s partnerem oslavovat v soukromí, až všichni návštěvníci odejdou. Uvolněte se, nechte se unášet a užijte si oslavu!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obvykle máte jasný přehled o tom, co se ve vašem životě děje. Máte odtažitější pohled, který vás udržuje nad rozbouřeným mořem emocí, do kterého se mnozí jiní zcela ponoří. Dnešní planetární konfigurace vás udržuje šťastně zapojené do znovuobjevování významu romantiky. Oddáte se dni plnému vášně a sladkého nicnedělání a budete si to užívat!

Práce

Možná vás odradí ti, kteří upřednostňují své osobní cíle před důstojností, zdvořilostí a základními hodnotami. Snažte se tyto lidi neodsuzovat. Místo toho je přijměte takové, jací jsou, a zaměřte se na budování vlastního dobrého charakteru.

Peníze

Je to pro vás náročný týden. Je na vás, abyste laskavým a jemným způsobem řekli, co potřebujete. Ale pokud jde o váš domácí život a vnitřní emoce, může být těžké mít trpělivost. Místo toho se můžete cítit popichováni a nerespektováni, protože se snažíte prosadit. Příští týden bude celkově lepší.

Zdraví

Obvykle vám věci nepřipadají tak hřejivé a příjemné. Je to neobvykle emotivní den a můžete se cítit obzvlášť vděční za své přátele. Podělte se o tento pocit, ale zahrňte do něj i své potřeby. Pokud je to možné, pozvěte přítele, aby se s vámi vydal na svižnou procházku, a připravte salát, na kterém si poté oba pochutnáte. Dbejte dnes na svou energii a odolejte konzumaci těžkých jídel nebo pití alkoholu. Je důležité cítit lásku svých přátel v kontextu toho, že děláte to, co je pro vás správné.

Přečtěte si také