Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 5. 10. 2022

Blíženci 5. 10. 2022

Lidé na vás mohou tvrdě doléhat. Budou mít k dispozici nějaká fakta, která je podpoří. Váš mozek je jako počítač, který si ukládá kousky informací, které můžete v takových chvílích použít. Nikdo není v bezpečí před mentálním a emocionálním arzenálem, jako je ten váš. Pokud jste si udělali domácí úkoly a dobře se připravili, neměly by pro vás výzvy představovat žádný problém.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tato planetární konfigurace může přinést příležitost změnit váš pohled na některé aspekty vašeho nejbližšího vztahu. Pokud cítíte, že existují určité problémy, na které byste se mohli podívat hlouběji a promluvit si o nich, pak je k tomu dnes skvělá příležitost. Možná se budete trochu obávat odhalit své zranitelnější pocity, ale výsledek bude stát za to.

Práce

Někdo, s kým pracujete, se rád pochlubí svými úspěchy. Nedovolte, abyste se cítili smutní nebo neúspěšní jen proto, že jste toho nedosáhli tolik jako tento člověk. Dokázali jste toho stejně, ne-li více.

Peníze

Toto období je plné harmonických aspektů, které přinášejí lásku do vašeho domácího života a umožňují vznik vřelých citů a vzpomínek. Zároveň jste vybízeni k tomu, abyste se o nich otevřeli a možná dokonce využili klíčová témata a vhledy, které se právě teď vynořují, pro svou práci. Dejte průchod své fantazii a možná zjistíte, že jste plní skvělých nápadů, které vám i vašim blízkým přinesou více peněz.

Zdraví

Prospěje vám, když budete jíst co nejčastěji ryby. Rybí tuk má nesmírně příznivé účinky na nehty a vlasy a nezatěžuje trávicí systém jako červené maso. Vychutnávejte si lehčí věci v životě: čerstvou zeleninu, sójové výrobky a bylinkový čaj. I když si náhražky budete dělat jen jednou týdně, z dlouhodobého hlediska vám vaše snaha prospěje.

Přečtěte si také