Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 6. 1. 2023

Blíženci 6. 1. 2023

V určitém okamžiku se popularita stává spíše přítěží než požehnáním. Blíženci, vaše nástěnka je přeplněná pozvánkami na přednášky a večírky, ale při pomyšlení na účast na všech těchto akcích se vám začínají klížit oči. Kolik kuřecích večeří by měl člověk za život zkonzumovat? Možná je na čase, abyste přehodnotili své priority. Místo toho, abyste se snažili říkat na všechno ano, abyste se zavděčili všem, proč nezačít říkat ne, abyste se zavděčili sami sobě?

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná přemýšlíte, zda je moudré prozradit svému poslednímu milostnému zájmu určité tajemství, které skrýváte. Nejste si zcela jisti, do jaké míry můžete této osobě v této fázi důvěřovat. Současné uspořádání planet podtrhuje váš pocit konfliktu, ale také odhaluje, že možná bude nejlepší mlčet, dokud necítíte, že je ten správný čas.

Práce

Pokračujte v něčem, co jste před několika dny uvedli do pohybu. Neztrácejte kontakt s tím skvělým nápadem, který vám bleskl hlavou. Ptejte se, udělejte si průzkum a pokračujte v nastoupené cestě. Je pravděpodobné, že vám přinese mnohem větší úspěch, než si dokážete představit.

Peníze

Máte jedinečné komunikační schopnosti, díky kterým dokážete své myšlenky a cíle předat nadřízeným v práci. Je to jako lekce výkonnosti. Máte na to, abyste prosadili svůj názor, ať už jde o prezentaci nebo žádost o zvýšení platu. Aspekty vám pomohou posunout se vpřed, ovlivnit skupiny a samostatnou práci. I když možná pracujete sami, máte velkou finanční podporu.

Zdraví

Rádi se zapojujete do zdravých vztahů, ať už s jedním člověkem, nebo s celou skupinou lidí. Z tohoto důvodu vám může přinést velké uspokojení být součástí dobrovolnické organizace. Můžete si vybrat věc podle svého uvážení a lidé, se kterými se setkáte, budou určitě dobří lidé, jako jste vy, případně se společnými zájmy. Pokud se chcete během služby dostat do formy, podívejte se na "procházky" nebo "běhy", které vybírají peníze na prospěšné účely.

Přečtěte si také