Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 11. 2022

Blíženci 7. 11. 2022

Velkou roli by dnes mohly hrát otázky týkající se romantiky. Váhy se mohou přiklonit na obě strany, pokud jde o váš úspěch v této hře. Rozhodnutí je na vás. Pravděpodobně uděláte lépe, když se budete snažit udržet věci lehké a zábavné. Rozsah svých vášnivých a silných emocí odhalte v jiný den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Milovaná osoba se zdá být v tuto chvíli velmi těžko pochopitelná. Nenechte se tím znepokojovat. Necítíte se opuštěni ani jako by váš vztah dostal polibek smrti; potřebujete jen trochu času a prostoru, abyste si mohli promyslet několik věcí, a vrátíte se do nejlepší formy dříve, než si myslíte.

Práce

Soupeř, kterému budete čelit, bude tvrdší, než si myslíte. Vaše obvyklé metody, jak někoho získat na svou stranu nebo přesvědčit o své pravdě, nebudou fungovat tak snadno jako obvykle. Ostatní se zakopou a pravděpodobně neustoupí.

Peníze

Ve svém peněžním životě nyní více riskujete. Někdo blízký má nejen klíče od vašeho srdce, ale může vám také poskytnout klíčové informace o investiční příležitosti. Vesmír vám umožní otevřít novou komunikační linku. Pro nejlepší výsledky si udělejte průzkum, ale investujte do něčeho, co jste dosud nepodporovali.

Zdraví

Díky postavení nebeských těles budete tento týden velmi vyhledávanou osobou. Lidé intuitivně vycítí vaši moudrost a budou vás vědomě či nevědomě žádat, abyste jim pomohli s jejich problémy. Musíte si toho být vědomi, abyste mohli sledovat svou vlastní energetickou hladinu. Máte tendenci se vyčerpat, aniž byste si to uvědomovali. Stanovte si tento týden čas na spaní a nezklamte ho. Omezte svou dostupnost pro ostatní po večeři, abyste měli čas se před spaním soustředit.

Přečtěte si také