Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 7. 9. 2022

Blíženci 7. 9. 2022

Roztržky mezi rodinnými příslušníky v domácnosti by vás mohly přimět k tomu, abyste od všeho utekli a vrhli se do práce, zejména do nějakých tvůrčích projektů. To by mohlo být správné, Blíženci. Situace není trvalá a možná si ostatní členové vaší domácnosti prostě potřebují vyřešit věci sami. Mezitím vám vaše práce přinese uspokojení a možná i postup.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes může na povrch vyplavat problém, který se táhne podzemím jako proud. Jakmile se dostane na povrch, můžete být opravdu znepokojeni, a dokonce se obávat, že se odehrají určité události. Mlčení, když potřebujete promluvit, vám nepomůže. Překonejte své výhrady a zbytek už bude snadný. Brzy budete rádi, že jste mluvili pravdu.

Práce

Štěstí v pracovním prostředí byste měli považovat za podmínku, nikoli za bonus navíc. Je pro vás nesmírně důležité, abyste se v zaměstnání nacházeli v situaci, která vás skutečně naplňuje a činí šťastnými. V případě potřeby změňte zaměstnání.

Peníze

Přemýšlíte o tom, že byste změnili způsob, jakým pracujete, a jak své nápady uvádíte do světa. Podpůrný aspekt znamená, že byste si mohli snadno přenést práci domů, začít nové domácí podnikání nebo převést svou současnou práci na něco, co se týká domova, například na stavbu nebo výzdobu. Jediná výzva spočívá v tom, že vaše ego může mít problém se změnám přizpůsobit.

Zdraví

Máte odhodlání a vytrvalost uspět ve všem, co podniknete. Nedovolte, aby vás ovládl vnitřní strach. Dnešní planetární konfigurace vás vyzývá, abyste se podívali na své potřeby a posoudili, zda jsou respektovány v rozvrhu, který dodržujete. Máte v lednici a ve skříních zdravé potraviny? Jste schopni důsledně cvičit a dobře se vyspat? Vaše zdravotní potřeby určují denní rozvrh, který byste měli dodržovat.

Přečtěte si také