Denní horoskop BÝKA na 16. 9. 2022

Býk 16. 9. 2022

Dnes možná budete muset odmítnout pozvání na společenskou událost, Býku, a hostitel se vás může z nějakého důvodu dotknout. Váš přítel je pravděpodobně přepracovaný a vystresovaný a má sklon přehnaně reagovat na jakoukoli situaci. Trochu se uvolněte. Vysvětlete svému příteli, jak se věci mají, a pak mu navrhněte, abyste se sešli jindy. To je vše, co teď můžete udělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Čas od času potřebujete trochu popostrčit, abyste se dostali ze zajetých kolejí. Dnešek vám to umožní. Možná narazíte na někoho tak nadšeného, že vám přijde nemožné říct ne. Je pro vás obzvlášť zapálený a ne si nevezme jako odpověď. Buď se za ním rozběhnete, nebo zůstanete a uvidíte, co se z toho vyklube.

Práce

Obtížná konfrontace založená na lžích a mylných představách, která začala včera, se dnes jen zhorší. Lži, které jste říkali, vedly k ještě větším lžím a nyní se ocitáte hluboko - daleko nad hlavou v současné době.

Peníze

Díky harmonickému aspektu můžete být v pokušení oslavovat jako první. Ale vzhledem k okolní šťastné energii je lepší nejprve najít způsob, jak z ní těžit. Astrální aktivita bude mít vliv na cestování, učení a duchovno, což naznačuje, že nastane čas hledání způsobů, jak rozšířit svůj trh. Pokud nabízíte výrobek nebo službu, které by se mohly prodávat v zahraničí, uskutečněte to právě teď. Pokud potřebujete pomoc, poraďte se s obchodním zástupcem.

Zdraví

Vypadáš, že toho máš hodně na srdci, i když nemáš! To je dobrý důvod, proč zapojit jógu do své zdravotní rutiny. Jóga je dobrá pro tělo, ale v podstatě je určena ke zklidnění mysli, aby mohl být duch více přítomen. Cvičení jógy má mnoho škol - jedna z nich je jistě vhodná právě pro vás. Pokud je chcete prozkoumat, na internetu je k dispozici mnoho úvodních videí, stačí se je pokusit najít. Vyzkoušejte to - možná na vás čeká nová úžasná zkušenost!

Přečtěte si také