Denní horoskop BÝKA na 18. 10. 2022

Býk 18. 10. 2022

Neberte dnes nic za bernou minci. Panuje zde atmosféra dezinformací a nedorozumění, proto se vyhněte pomluvám. To se může snáze říct, než udělat, protože díky všem společenským událostem v následujících dnech budete v neustálém kontaktu se známými tlachaly. Buďte příjemní, usmívejte se a přikyvujte, ale neklaďte žádné návodné otázky. Jakmile s nimi začnete, tito lidé budou mluvit dál!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte šanci svést svou oblíbenou osobu pouhou silou slov. Přestože je celková atmosféra dne spíše platonická, můžete díky jemnému umění konverzace dosáhnout značného pokroku. Více než cokoli jiného je to cesta k srdci vaší drahé polovičky. Odhoďte tedy chladný efektivní zevnějšek a nechte se unášet hlasem vás obou.

Práce

Většina vašich zmatků v práci pramení z obtížných a rozporuplných emocí. Které emoce? ptáte se možná. Jsou to ty, které jste v sobě tak dlouho dusili a popírali. Vypořádejte se s těmito pocity a dojde k vyjasnění.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu máte nyní velkou pomoc při provádění zdravých změn v zaměstnání. Vesmír vám nejen přidává další práci, ale také umožňuje, abyste na své vynikající schopnosti upozornili svého šéfa. Možná by bylo dobré vzít si nějakou práci domů.

Zdraví

Dnešní pohyb planet ve vás probudí snílka. Ano, přemýšlejte o tom, co si přejete, a s vaší typickou vytrvalostí a odhodláním toho pravděpodobně dosáhnete. Je vhodná doba zaměřit se na kosterní systém a kůži. Těmto dvěma systémům velmi pomáhá pití velkého množství čerstvé vody po celý den, každý den. Voda pomáhá vylučovat odpadní látky přes kůži a zmírňuje tlak, který se vytváří kolem kloubů.

Přečtěte si také