Denní horoskop BÝKA na 19. 10. 2022

Býk 19. 10. 2022

Vaše kreativita je na vrcholu, i když si toho možná nejste vědomi, protože se soustředíte na práci a společenský život. Nebuďte však překvapeni, pokud vás napadne nějaká vize, zdánlivě z čistého nebe. Pravděpodobně pocítíte inspiraci k tomu, abyste přestali dělat to, co děláte, a začali malovat nebo psát. Omluvte se a stravte nějaký čas o samotě se svou múzou. Výsledek vás potěší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si s partnerem už delší dobu vzájemně nadáváte, pak se dnes vzájemné pošťuchování dočasně zintenzivní. Není dobré zůstat částečně zticha, a tak využijte energii dnešního dne k tomu, abyste si ujasnili, co se skutečně děje, a pročistili vzduch. Pak si alespoň můžete užít večer.

Práce

Vaše hlava je na správném místě, ale váš instinkt vám říká něco jiného. Vaše pocity jsou zkrátka v příkrém rozporu s vašimi myšlenkami, což vám velmi ztěžuje nalezení stability, kterou potřebujete k efektivní práci.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu máte nyní velkou pomoc při provádění zdravých změn v zaměstnání. Vesmír vám nejen přidává další práci, ale také umožňuje, abyste na své vynikající schopnosti upozornili svého šéfa. Možná by bylo dobré vzít si nějakou práci domů.

Zdraví

Možná máte pocit, že vaše hladina stresu je vysoká již několik týdnů a vy si to uvědomujete až nyní. Když si takové nerovnováhy všimnete, pochvalte se! Je to bezpečný člověk, který dokáže rozpoznat, když se necítí sám sebou. Odstupte od chaosu a zeptejte se, co vám chybí. Potřebujete dohnat nedostatek spánku? Potřebujete zapracovat na ranní procházce nebo cvičení jógy, než se usadíte k práci z domova? Pokud jste momentálně nezaměstnaní, potřebujete si v životě vytvořit větší strukturu, například denní režim, abyste nesklouzli do pocitu dezorientace nebo deprese? V okamžiku, kdy si na sobě všimnete něčeho, co je třeba upravit, jste již v polovině bitvy.

Přečtěte si také