Denní horoskop BÝKA na 23. 10. 2022

Býk 23. 10. 2022

Vaše promyšlené kroky budou dnes účinné. Ve vaší duševní síle je síla. Neměli byste váhat nasměrovat druhé na cesty, které by pro ně byly dobré. Máte schopnost vidět věci, kterých si jiní lidé nemusí všimnout. Lidé možná nebudou schopni vidět něco, co mají před sebou, i když se do toho chystají narazit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve svém životě možná zažijete dočasný pocit chaosu, ale bude to stát za to. Pokud jste v oblasti současných vztahů uvízli ve vyjetých kolejích, pak by vám měl pomoci ostrý kopanec od vesmíru aplikovaný na správnou část anatomie. Musíte se změnit hned a brzy se ukáže důvod!

Práce

Máte pocit, že stojíte před nepřekonatelnou překážkou. Někdy je tlak tak velký, že jste připraveni hodit ručník do ringu a jednoduše to vzdát. Nedovolte, aby vás tento tlak přemohl. Využijte ho k tomu, abyste se stali silnějšími.

Peníze

Díky podpůrnému aspektu máte nyní velkou pomoc při provádění zdravých změn v zaměstnání. Vesmír vám nejen přidává další práci, ale také umožňuje, abyste na své vynikající schopnosti upozornili svého šéfa. Možná by bylo dobré vzít si nějakou práci domů.

Zdraví

Doufáte, že tvrdá práce bude odměněna, ale někdy jste zmateni nedostatkem uznání od ostatních. Někdy je naše tvrdá práce neviditelná pro ty, na které chceme zapůsobit. Někdy to může být z důvodů, kterým nerozumíme, ale důležitým ponaučením je soustředit se na sebe. Neexistuje nikdo, na koho byste měli zapůsobit více než na sebe. Vložte svou energii do vytvoření co nejzdravějšího těla. Cvičení, strava a odpočinek jsou úkoly, které máte každý den před sebou.

Přečtěte si také