Denní horoskop BÝKA na 27. 9. 2022

Býk 27. 9. 2022

Nerozhodnost, kterou pociťujete v souvislosti s určitými záležitostmi, se dnes může ještě zesílit, Býci. Můžete se dostat do extrémů z jedné strany spektra na druhou. Pracujte s touto energií tak, že rozpoznáte hodnotu v obou situacích, odložíte racionální mysl stranou a necháte své srdce, aby bylo konečným soudcem. Nakonec vás pravděpodobně zaujme něco krásného a uklidňujícího.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je teď intenzivní. Abyste toho však mohli využít, možná budete muset trochu změnit svůj přístup. Možná spolu s milovanou osobou vycházíte dobře, ale pokud v poslední době ta kouzelná jiskra přece jenom přeskočila, připravte jí večeři a dejte jí najevo, že vám na ní stále záleží stejně, ne-li více než kdykoli předtím.

Práce

Pokud se zabýváte jakýmkoli druhem prodeje, máte o práci postaráno. Lidi bude těžké přesvědčit. Jsou velmi přísní na své peníze, a pokud se s nimi mají rozloučit, musí to být z dobrého důvodu – za něco kvalitního a hodnotného.

Peníze

Vesmír vás nyní podporuje, což naznačuje, že se znovu začnete věnovat romantice, dětem a rodině. Pokud pracujete v některé z těchto oblastí, peníze přicházejí téměř bez námahy. Máte-li nápad na produkt nebo službu, která by oslovila tyto demografické skupiny, je skvělý čas vypustit ho do světa. Něco napsaného nebo vyřčeného může udělat své. Přiložte pero na papír nebo propůjčte svůj hlas rozhlasovým vlnám.

Zdraví

Chodili jste v minulosti rádi na Stairmaster, když jste cvičili? Pohyb na Stairmasteru napodobuje pohyb při stoupání, který nám v životě chybí při používání výtahů, eskalátorů a dalších podobných zařízení. Během fitness aktivit si zkuste představit, co vám cvičení přináší jak po fyzické, tak po psychické stránce. Čas, který strávíte prací na svém těle, je cenný pro rozvoj vašeho sebevědomí. Dopřejte si dvojí trénink tím, že se uvolníte a posílíte se také v rámci své mysli a srdce.

Přečtěte si také