Denní horoskop BÝKA na 28. 9. 2022

Býk 28. 9. 2022

Dnes vás možná více přitahují neobvyklé formy umění. Možná vás zaujaly výstavy místních umělců nebo jste si oblíbili alternativní hudbu. Mohly by vás také oslovit filmy se spoustou speciálních efektů. Pokud k tomu máte sklony, je tento den vhodný k tomu, abyste se o některém z těchto oborů začali učit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den přináší úžasné překvapení. Možná nejste připraveni na jedinečný zážitek, který vás čeká, protože byste si to nikdy nedokázali představit. Zdá se však, že osud se chystá oznámit rozcestí, které vám otevře zcela novou cestu. A tuto cestu nebudete procházet sami, ale s někým velmi výjimečným po svém boku.

Práce

Nezapomeňte na svou historii! Než se pustíte do nové techniky a nového pohledu na to, jak by se věci měly dělat, vzpomeňte si, kdo tu byl před vámi a jak se mu dařilo. Pamatování na minulost vám pomůže nyní i v budoucnu.

Peníze

Vesmír vás nyní podporuje, což naznačuje, že se znovu začnete věnovat romantice, dětem a rodině. Pokud pracujete v některé z těchto oblastí, peníze přicházejí téměř bez námahy. Máte-li nápad na produkt nebo službu, která by oslovila tyto demografické skupiny, je skvělý čas vypustit ji do světa. Něco napsaného nebo vyřčeného může udělat své. Přiložte pero na papír nebo propůjčte svůj hlas rozhlasovým vlnám.

Zdraví

Myslí si o vás někdy lidé, že jste příliš vážní? Pokud to slyšíte příliš často, přirozenou reakcí by bylo brát to jako kritiku – vždyť se jen snažíte porozumět sobě i druhým. Ostatní lidé možná ve skutečnosti vyzdvihují vaši obětavou povahu pomáhat potřebným a pracovat pro nějakou věc. Abyste svou vnitřní přirozenost propojili s vnějším děním, poohlédněte se pokud možno po skupinových aktivitách (třeba běh proti rakovině), které jsou prospěšné pro nějakou věc.

Přečtěte si také