Denní horoskop BÝKA na 6. 1. 2023

Býk 6. 1. 2023

Z tvých darů těží vše živé, Býku. Pečování bylo vždy součástí vaší povahy a dnes je tomu tak obzvlášť. Někdy však věnujete více pozornosti druhým než sobě, což nikomu neprospívá. Zjistíte, že když si uděláte čas na naplnění vlastní citové studny, budete mít ještě více ze sebe, co dávat. Určitý čas volna od dobrých skutků bude nakonec ku prospěchu všech, zejména vašemu.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání může ve vašem vztahu vyvolat pocit konfliktu. Z nějakého důvodu se zdá, že si oba nerozumíte. Může se na tom podílet i určitá míra tvrdohlavosti. Oba se můžete tvrdošíjně držet svých názorů, ale to vás nesblíží. Pouze pokud budete oba ochotni skutečně naslouchat, bude tato záležitost vyřešena.

Práce

Používejte dnes hlavu. Budete mít tendenci být velmi emotivní v souvislosti s prací, kterou děláte. Nedovolte, aby vás pocity přemohly nebo zcela ovládly. Při hledání odpovědí se obraťte k racionálnímu myšlení a zdravým logickým nápadům.

Peníze

Nyní máte k dispozici novinky o lepších pracovních příležitostech a nápady, jak si vydělat více za hodinu. To by vám usnadnilo život, že? K tomu máte také velkou podporu. Důraz na karmu a minulé životy odhaluje novou dovednost, o které jste nevěděli, že ji máte. Udělejte to tak, aby se vám to vyplatilo jakýmkoli způsobem.

Zdraví

Dar zraku vám obvykle slouží obzvlášť dobře. Pečujte o svůj přirozený zrak pomocí zdrojů vitaminu A a beta-karotenu. Netřete si oči, pokud jsou unavené nebo vás svědí. Existují lepší způsoby, jak najít úlevu. Používejte jemný oční hydratační krém na pokožku kolem očí. Noste sluneční brýle, abyste zabránili poškození očí sluncem (ano, zejména při silném oslnění). Váš zrak je dar - používejte ho, abyste viděli a konali dobro ve světě.

Přečtěte si také