Denní horoskop BÝKA na 8. 10. 2022

Býk 8. 10. 2022

Možná zažíváte spisovatelský blok v každém slova smyslu. I když se nepovažujete za spisovatele, z nějakého důvodu pro vás může být obtížné dostat na papír i ta nejjednodušší slova. Nerozčilujte se. Vaše slovní šťávy možná neproudí volně, ale nezmizely. Využijte tento čas k četbě cizích děl a k návštěvě muzeí, kde se můžete inspirovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete bojovat o udržení kontroly nad některými pocity. Obvykle rádi postupujete pomalu a opatrně a postupně si budujete pocit důvěry. Něco se však zlomilo. Zkuste jít s proudem - pravděpodobně to bude fungovat lépe, než si myslíte, zejména proto, že tato osoba zřejmě cítí ke vztahu totéž co vy.

Práce

Začátek dne bude poněkud pomalejší, a dokonce i trochu frustrující, ale nebojte se. Odpoledne se tempo zrychlí a vy budete mnohem lépe naladěni na ty, se kterými a pro které pracujete, což vám poskytne skvělý start do dalšího pracovního týdne.

Peníze

Nyní máte plnou podporu vesmíru, abyste mohli vydělávat peníze prostřednictvím čehokoli, co se týká lásky, vztahů, rodiny, dětí a zábavných aktivit. Právě vaše osobní nebo profesní vztahy mohou poskytnout nejlepší nápady na produkty nebo služby, které můžete nabídnout svým klientům. Máte více než jednu šanci je uskutečnit.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je spojením ženských a mužských kvalit. Provádíte inventuru své citové skříně: máte v osobním životě vše, co potřebujete? Nevadí vám být sami? Máte pocit, že potřebujete více pozornosti od druhých? Pro některé z vás, kteří jste zvyklí obejít se bez něčeho nebo si vystačit s málem, jsou tyto otázky matoucí. Je mnohem snazší zjistit, co potřebujete po citové stránce, když jste v přiměřeně dobré fyzické kondici.

Přečtěte si také