Denní horoskop KOZOROHA na 1. 1. 2023

Kozoroh 1. 1. 2023

Dejte si pozor, abyste si toho dnes nevzali příliš mnoho, Kozorozi. Vaše úmysly jsou jistě dobré a motivace čistá, ale i vy jste omezeni tím, že den má pouhých 24 hodin. Pečlivě si dnes vybírejte své závazky, abyste se ujistili, že skutečně dokážete udělat to, co jste si předsevzali. Budete efektivnější a budete mít větší uspokojení z toho, když svou energii věnujete několika spravedlivým cílům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Setkání s druhými lidmi podněcují k otevření některých hlubokých a nezodpověditelných témat. Nebeská konfigurace znamená, že rozhovory mohou hraničit s psychologií nebo mystikou, ale budou také zahrnovat vyhlídky na změnu. Buďte připraveni a připraveni na všechno, protože na obzoru mohou být některé zvláštní události, které budou mít na váš život hlubší vliv, než jste schopni v současné době ocenit.

Práce

Nebojte se dnes činit rychlá rozhodnutí. Pokud strávíte čas přemýšlením nad rozhodnutím, ztratíte cenný čas, který potřebujete na jiné projekty. Nápady, které vám přijdou na mysl, budou skvělé. Není důvod, abyste o sobě pochybovali.

Peníze

Tento týden pro vás znamená nečekanou změnu, což znamená, že můžete být dočasně destabilizováni. Pokud se vám daří, můžete se potýkat s obratem štěstěny, nebo naopak. Nepředpokládejte, že něco bude trvat věčně. Jiný aspekt vás však vybízí k tomu, abyste objevili svůj pravý hlas, zejména pokud jde o práci. Máte co říci.

Zdraví

Udržet věci v rovnováze není nikdy hotová věc: vždycky je tu další den, kdy je třeba něco doladit a vyřešit. Dopřejte si výhodu pravidelného vyvažování toho, co jíte, abyste uspokojili touhu po rovnováze. Konzumace čerstvých bioproduktů je jednou z nejlepších věcí, které můžete pro své zdraví udělat. Ale nemusíte to být vždy vy, kdo vaří! Dopřát si jednou za čas jídlo s sebou může mít uvolňující účinek.

Přečtěte si také