Denní horoskop KOZOROHA na 1. 10. 2022

Kozoroh 1. 10. 2022

Vaše slova mají v dnešní době obrovský dopad, a proto přemýšlejte, než něco řeknete. Pokud nebudete brát ohled na city druhých, snadno je zraníte. Snažte se být opatrní při jakémkoli telefonickém rozhovoru a vždy si ověřte, zda jste se vyjádřili jasně, zejména při udílení pokynů. Jděte dnes hlouběji, místo abyste jen tak pluli po povrchu. Lidé se vám otevřou.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tohle je skvělý den pro vás a vašeho nejmilejšího miláčka, abyste společně udělali něco konstruktivního. Nyní můžete začít pracovat na některém z těch skvělých nápadů, které jste měli, například začít s přestavbou podkroví nebo přestavbou garáže. Pokud se vám společně podaří projít fází plánování bez větších neshod, nebudete mít velké problémy s organizací zbytku.

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, cítíte se odcizeni lidem, se kterými pracujete. Nebuďte z toho rozpačití. Buďte prostě sami sebou. Tím, že se tím teď budete trápit, zítra, kdy začíná nový týden, se situace jen zhorší.

Peníze

Je to zajímavá doba. Nelze vás ignorovat, a tak se snažte využít tento čas ve svůj prospěch. Dejte o sobě vědět. Dobrovolně se přihlaste k prezentaci. Vyzkoušejte nový styl. Do hry vstupuje váš dům romantické zábavy, děti a rodinní příslušníci. Jak můžete využít rodinných vazeb k prosazení své finanční záležitosti? Jsou ochotni poskytnout reference na novou sociální skupinu?

Zdraví

Planetární energie posiluje vaše pozorovací schopnosti a zároveň vám umožňuje se soucitem si všímat toho, co potřebuje pomoc. Zanedbávali jste v poslední době cvičení nebo stravu? Utrpělo vaše sebevědomí nedostatkem péče o sebe? Dnes si na sobě budete všímat různých věcí, ale to nejdůležitější, co můžete udělat, je jednat! Možná můžete udělat něco symbolického - například si koupit podložku na jógu nebo si naplánovat masáž (pokud je to možné) - a zavázat se tak k větší péči o sebe sama.

Přečtěte si také