Denní horoskop KOZOROHA na 1. 12. 2022

Kozoroh 1. 12. 2022

Možná si budete připadat jako dostihový kůň nacpaný ve startovní bráně. Trčíte na malém místě, podupáváte nohou a netrpělivě čekáte na startovní zvonek. Možná se cítíte bezmocní, protože nemáte žádnou kontrolu nad tím, kdy se brána otevře. Buďte trpěliví. Neplýtvejte veškerou energií na nervozitu. Brána se brzy otevře a vy se rozběhnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes budete mít možnost lépe porozumět svému partnerovi (současnému nebo budoucímu). Vztahy mají tendenci probíhat klikatým tempem, někdy jdou kupředu, někdy se obracejí zpět k sobě a někdy odbočují na vedlejší kolej. Je to přirozený proces, kterému se nelze vyhnout, ale všichni si musíme najít čas, abychom pochopili potřeby svých partnerů. Dejte si tu práci a udělejte to!

Práce

V hlavě se vám honí myšlenka, kterou jste měli tento týden, a ta vás velmi rozptyluje od jiných věcí, které byste dnes mohli potřebovat dokončit. Zkuste tuto myšlenku prozatím pustit z hlavy a vrátit se k ní později.

Peníze

Vesmír přináší expanzi a štěstí, stejně jako tvůrčí nápady a nestabilitu. Díky tomu se můžete zdát magnetičtí i nepředvídatelní. Ostatní vás vnímají jako někoho velmi zajímavého a kreativního, což může být skvělé pro získávání potřebných finančních prostředků. Snažte se však nenavázat na jejich představu, že jste divní nebo nějak nehodní jejich důvěry. Na své cestě můžete nyní růst.

Zdraví

Pokud si ještě nevedete deník snů, je načase s tím začít. To, co vidíme ve snech, je často přímým sdělením podvědomí o nových cestách, kterými se musíme vydat. Není neobvyklé, že ve snech vidíte potraviny a formy cvičení (a další zdravotní praktiky). Věnování pozornosti těmto podvědomým vzkazům je součástí péče o sebe sama. S časem a věnovanou pozorností se v rozpoznávání těchto znamení staneme zkušenějšími. Proč být odříznutý od tak důležitého zdroje sebepoznání?

Přečtěte si také