Denní horoskop KOZOROHA na 10. 10. 2022

Kozoroh 10. 10. 2022

Dnes vás čekají bizarní a nečekané události, takže se nedivte, že ne všechno půjde podle plánu. Vezměte na vědomí, že tyto události mohou být součástí většího trendu, který naznačuje obrovskou příležitost. Věnujte pozornost jemnostem této vlny energie. Chyťte se jí a vnímejte ji jako významné období růstu a expanze ve svém životě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes zažijete podobný pocit, jako když se vám před očima zvedá mlha. Jistý vztah mohl být v poslední době příčinou pocitů nejistoty a vy jste se z těchto zdánlivě nelogických obav nedokázali rozumně vymanit. Postupně, jak se to bude vyjasňovat, si uvědomíte, že jste se v první řadě neměli čeho bát.

Práce

Nemůžete se spoléhat jen na své mentální schopnosti a očekávat, že budete úspěšní. Musíte věřit i dalším svým schopnostem - včetně svého šestého smyslu, intuice. Tento aspekt vaší osobnosti bude dnes obzvláště silný, a tak ho nezapomeňte využít.

Peníze

Šťastný aspekt přináší štěstí vašemu domu vzdělání, jazyků a duchovna. V poslední době upíráte zrak k obzoru a přemýšlíte, jak dostat své výrobky a služby na větší trh. Až budete zvažovat kroky, které jsou k tomu nutné, nezavrhujte nápady, které se vám zdají nejbláznivější. Příznivce můžete najít na těch nejpodivnějších místech.

Zdraví

Denní planetární energie vám může být velmi prospěšná. Aspekt, který je ve hře, se vás ptá, co potřebujete, abyste se cítili dobře, a pomáhá vám tím, že zdůrazňuje oblasti života, které jsou důležité pro vaše zdraví. Planety nelžou. Občas vás mohou přimět vidět svět skrze růžové brýle, ale také vám mohou srozumitelně sdělit fakta. Například: strava a cvičení? Voda jako prvek života?

Přečtěte si také