Denní horoskop KOZOROHA na 10. 11. 2022

Kozoroh 10. 11. 2022

Vaše mysl se může zabývat duchovními nebo filozofickými tématy a zvažovat nové fascinující myšlenky. Některé z nich mohou pocházet z dalekých zemí, což vás může přimět k úvahám o cestování. Tyto myšlenky vám mohou přinést přátelé nebo skupiny lidí, případně jim můžete tyto koncepty představit. Před spaním se projděte, jinak se všemi těmi myšlenkami, které vám bují v hlavě, neusnete!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je čas promluvit a vyjádřit případnou nelibost, kterou možná cítíte v souvislosti s určitým aspektem vašeho vztahu. Pokud již nějakou dobu chováte podezření ohledně chování svého partnera (současného nebo budoucího) a dosud jste mlčeli, už to nedělejte. Musíte se tomuto problému postavit čelem a zjistit, zda jsou vaše obavy opodstatněné, či nikoli!

Práce

Jste v pozici, kdy můžete získat ocenění. Přijměte ho s vděčností a důvěrou a dopřejte si slavnostní večeři nebo malý večírek. Dosáhli jste důležitého milníku; nebojte se s ním pochlubit.

Peníze

Kolem je nyní hodně vzdušné energie. To může někdy způsobit, že jsou lidé přelétaví, ale vy jste něco jiného. Znovu se soustředíte na úsilí o získání finančních prostředků, které už nějakou dobu nosíte v hlavě. Ať už se jedná o podnikání nebo zábavu, je čas to rozjet. Vesmír vás mezitím učiní obzvláště věšteckými, takže se vám možná skutečně vyplatí zahrát si loterii. Nikdy nevíte!

Zdraví

Když se budete dívat, jak se sami ujímáte iniciativy, vaše ego se bude mít čemu smát. Dnešní planetární energie na vás působí příznivě. Zejména v příštích dnech se díky své schopnosti podbízet se sentimentu silným smyslem pro věc budete cítit, jako by vaše osobní síla měla křídla. Emocionální pravda však může být mnohdy pravdou konečnou. Dejte si horkou koupel a zvažte svou citlivou stránku.

Přečtěte si také