Denní horoskop KOZOROHA na 10. 12. 2022

Kozoroh 10. 12. 2022

Tento den je vhodný pro lidi se zvědavostí a představivostí – včetně vás. Jelikož nejste zrovna v nejlepší citové kondici, budete za dary, které vám dnešní den přináší, obzvlášť vděční. Pokud se toužíte seznámit s dalšími lidmi nebo prozkoumat nové aktivity s přáteli, učiňte tak. Aspekt je příznivý pro zábavu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud máte před milovanou osobou nějaké tajemství, můžete se začít cítit o něco provinileji než obvykle. Něco vyvolává nejrůznější emoce. V jednu chvíli můžete mít chuť vše prozradit, vzápětí můžete mít pocit, že na ničem stejně nezáleží. Zachovejte chladnou hlavu a zítra se rozhodněte informovaněji.

Práce

Nenechte se příliš unést duševní stránkou své práce. Hrozí zde nebezpečí, že se natolik zapojíte do analytického myšlenkového procesu, že zapomenete, že vaše skutečná síla spočívá v intuici a citlivosti. Přijměte tyto dary.

Peníze

Tento týden se můžete – a měli byste – stáhnout, schovat se nebo se zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Těžce na vás působí recese, která bude v tomto týdnu dominantní energií, a proto je pro vás těžké vidět pokrok ve svém peněžním životě. Ačkoli jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Zdraví

Podívejte se, co je pro vás na světě nejdůležitější. Někde na vašem seznamu je pravděpodobně pocit pohody pro všechny a bezpečná komunita, ve které mohou vyrůstat naše děti. Jedním ze způsobů, jak můžete vyvážit své vlastní potřeby a potřeby komunity, je účast v ekologickém zemědělství. Zvažte možnost získat znalosti o problematice ekologického zemědělství. Vědomí toho, co můžete udělat, přispěje k vašemu pocitu pohody. Nákup biopotravin je politickým i výživovým prohlášením.

Přečtěte si také