Denní horoskop KOZOROHA na 11. 6. 2023

Kozoroh 11. 6. 2023

Posledních několik týdnů se vám mohlo zdát jako převratných, Kozorozi. Je možné, že se před nadcházejícími týdny ještě mírně chvějete. Naštěstí současná astrální konfigurace slibuje, že budete klidnější, i když ne nutně méně intenzivní. Budete moci uplatnit nedávná rozhodnutí týkající se vašeho domácího života a konečně vyřešit některé důležité záležitosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska je díky dnešním planetárním energiím vášnivá a ohnivá. Pokud si s někým poprvé povídáte prostřednictvím videochatu, oba okamžitě poznáte, že to, co mezi vámi je, je mnohem víc než jen nezávazný románek. Víte také, že to bude trvat mnohem déle než několik krátkých týdnů, přesto si to možná budete muset nechat pro sebe – dokud nenastane ten správný čas.

Práce

Komunikace s potenciálními zaměstnavateli bude dnes velmi pozitivní. Nepochybujte o tom, že budete schopni kohokoli o čemkoli přesvědčit, i když nebudete mít ponětí, o čem mluvíte.

Peníze

Tento týden by pro vás mohl být trochu stresující. Aktivita v oblasti peněz přináší příležitosti a náhlé změny. Šetřete, jak jen to jde, a naučte se jezdit na koni. Nyní je třeba zavést komplexní plán na zmírnění dluhů. I malé měsíční splátky se počítají.

Zdraví

Záleží vám na vašem vzhledu, a to rozhodně není nic nezdravého. To, co pro sebe děláme, z velké části začíná péčí o to, jak vypadáme. Jedním z největších zlepšovatelů vzhledu je dostatečný odpočinek. Jste odpočatý člověk? Odpočinek se snáze dostaví, pokud jste během dne cvičili  a i málo se hodí. Naše celoživotní návyky určují, jak budeme dlouhodobě vypadat. Dieta nebo nový oblek jsou jen kapkou v moři.

Přečtěte si také