Denní horoskop KOZOROHA na 11. 8. 2022

Kozoroh 11. 8. 2022

Mělo by se vám dařit, Kozorozi. Zůstaňte na správné cestě a budete mít volnou dráhu. Pokud se odchýlíte od toho, kde byste měli být, mohli byste od něčeho nebo někoho dostat tvrdou připomínku. Působí zde mocné síly. Prospěje vám, když s nimi budete spolupracovat, a ne když půjdete proti nim. Udržujte si zaměření na pravdu a na ty aspekty, které jsou v souladu s vaší duší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři jsou dnes výjimečně vřelí a pozorní a vy také. Díky současné nebeské konfiguraci stačí udělat jen velmi málo pro to, abyste se stali favoritem měsíce. Stačí, když budete sami sebou a rozhodnete se ostatní nekritizovat, ale naopak jim pochlebovat. V dnešní době je cítit velká vřelost a upřímná otevřenost, což skutečně upevňuje jakýkoli rozvíjející se vztah.

Práce

Nápady, které jste ještě před týdnem považovali za špičkové, se najednou nezdají tak chytré. Někdo přijde s novým pohledem na věc, který vás donutí přehodnotit svůj dosavadní názor. Nebojte se na poslední chvíli provést změny ve své strategii.

Peníze

Toto období pro vás má několik přátelských aspektů. Vyrovnaný a mírumilovný vesmír přináší hodně odvahy čelit stávajícím problémům s dluhy a také vyjednávací schopnosti, abyste získali takový splátkový plán, který si můžete dovolit. Část z vás se možná obává, že to nikdy nedokážete, ale aspekty ukazují, že to dokážete, pokud uplatníte svou vnitřní moudrost.

Zdraví

Aspekt dne vám poskytne potřebnou pomoc s břemenem, které nesete v souvislosti s tím, „jak to všechno dopadne“. Planety vás zbaví tlaku a řeknou: „Jen se dívej!“. O to se tento měsíc musíte pokusit. Jen se dívejte, jak se život odvíjí bez námahy jako vždycky  tedy když se mu nebudete plést do cesty! Přispějte svým dílem tím, že se budete správně stravovat a alespoň třikrát týdně cvičit. Pak nechte nebeskou atmosféru působit.

Přečtěte si také