Denní horoskop KOZOROHA na 11. 9. 2022

Kozoroh 11. 9. 2022

V takový den není třeba chodit zamračený, Kozorohu. Máte zvláštní jiskru v oku a pružnost v kroku, které byste dnes měli skvěle využít. Vrhněte se s vervou do akce a sdělte své myšlenky ostatním lidem. Změna je nyní důležitá a nezbytná. Možná by bylo rozumné vyčistit štít a začít znovu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní vášně vám mohou připadat příliš horké a raději dáte přednost rozumovému přístupu. Planety však naznačují, že budete muset tento přístup opustit, pokud chcete, aby váš cukrový med zůstal jemný a sladký. I kdybyste to měli hrát, alespoň se snažte být prskajícím milencem, o kterém víte, že ho v sobě máte.

Práce

Je čas, abyste ve své práci provedli zásadní změnu. Promluvte si s ostatními, abyste získali nápady na další kroky. Zjistíte, že ostatní se s vámi rádi podělí o své myšlenky. Vodítka, která dnes naleznete, budou velmi užitečná.

Peníze

Rádi se věnujete duchovním a metafyzickým tématům. Mohli byste si to dokonce zvolit jako profesní dráhu a rozvíjet své schopnosti. Nyní by vaše duchovní nebo psychické schopnosti mohly získat náhlý impuls. Jelikož astrální aktivita ovlivňuje vaše učení, cestování a metafyziku, mohli byste vést zájezdy po duchovních místech celého světa nebo se o své znalosti podělit prostřednictvím vyučování.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace vám může pomoci pochopit hodnotu autenticity. Nemá smysl plýtvat úsilím na plány, které pro vás v konečném důsledku nemají žádný význam! Vědět, jaké zdravé potraviny rádi jíte, je prvním krokem k tomu, abyste se je naučili připravovat. Cviky, při kterých se potíte, při kterých se opravdu uvolníte a které vás rozesmějí, jsou věci, které můžete znát jen vy. Využijte tento způsob myšlení a bude pro vás snazší vybudovat si vlastní zdravé postupy.

Přečtěte si také