Denní horoskop KOZOROHA na 12. 12. 2022

Kozoroh 12. 12. 2022

Vypadá to, že vaše emoce jsou konečně zpět v provozu! Posledních zhruba šest týdnů jste váhali a nebyli schopni se rozhodnout. Cítili jste se nejistí, jako byste si už nemohli věřit. Bylo to obzvlášť rozrušující období. Neházejte flintu do žita, ale dnes se vám vrátí sebedůvěra.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes byste si měli dávat pozor na svá slova, protože kolem vás panuje všeobecné vzrušení a duševní napětí. Jako každý člověk dokážete být v nejlepších chvílích netaktní, a proto si uvědomte, kolik skutečných škod byste mohli napáchat, kdyby vás vaše drahá polovička naštvala. Bez ohledu na to, jak moc se cítíte rozčilení, neříkejte to. Později budete rádi, že jste mlčeli.

Práce

Roztržky mezi kolegy jsou očekávané, a proto se nedivte, když ze zdánlivě nic vznikne velká bitva. Vaše zkušenosti navenek odrážejí konflikt, který pociťujete uvnitř s ohledem na celkovou kariérní situaci.

Peníze

Tento týden se můžete - a měli byste - stáhnout, schovat se nebo se zregenerovat, když je situace těžká. Jste také velmi citliví na širší dění ve světě. Těžce na vás působí recese, která bude v tomto týdnu dominantní energií, a proto je pro vás těžké vidět pokrok ve vašem peněžním životě. Ačkoli jste vyzýváni k přehodnocení svých větších snů, možná se tomu bráníte. Zkuste se nechat unášet proudem.

Zdraví

Dnešní planetární konfigurace ve vás může vyvolat pocit osamělosti, protože si uvědomíte, že ve světě panuje nerovnováha, kterou vy sami nemůžete změnit. Při zvažování určitých zdravotních problémů můžete zažívat pocit izolace. Snažte se sdílet své myšlenky a nápady s přáteli a rodinou, kteří vás podporují. Tato planetární energie vám říká, abyste se podělili o to, co máte na srdci a v mysli, s těmi, kterým důvěřujete.

Přečtěte si také