Denní horoskop KOZOROHA na 12. 8. 2022

Kozoroh 12. 8. 2022

Tento den je pro vás vichřicí. Konečně budete mít pocit, že se vám věci vracejí do správných kolejí, Kozorozi. Veškeré zaostávání, které jste pociťovali v posledních dnech, bude odstraněno. Váš motor je ve vysokých otáčkách. Máte větší přehled o tom, co chcete. Nezabývejte se tolik tím, jak toho dosáhnete. Soustřeďte se spíše na to, abyste to přesně definovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná je dnes potřeba, abyste si promluvili s vlastním nitrem, než začnete mluvit s těmi, ke kterým máte romantické sklony. Nebeská energie trvá na tom, abyste si sami pro sebe ujasnili několik věcí. Potřebujete si uvědomit, jak shazování sebe sama neustále podkopává vaši sebedůvěru. Pokud si dáte šanci, ostatní budou mít šanci se k vám přiblížit.

Práce

Snažte se pracovat s osobou, která se vám nejvíce nelíbí. S největší pravděpodobností nemáte tuto osobu rádi kvůli jejímu strašně arogantnímu přístupu. Odložte osobnostní rozdíly stranou a setkáte se s obrovskou odměnou.

Peníze

Toto období pro vás má několik přátelských aspektů. Vyrovnaný a mírumilovný vesmír přináší hodně odvahy čelit stávajícím problémům s dluhy a také vyjednávací schopnosti, abyste získali takový splátkový plán, který si můžete dovolit. Část z vás se možná obává, že to nikdy nedokážete, ale aspekty ukazují, že to dokážete, pokud uplatníte svou vnitřní moudrost.

Zdraví

Planetární konjunkce bude stimulovat vaše emoce - a to je hodně, s čím se musíte potýkat! Udržujte svou emocionální povahu na uzdě tím, že se uzemníte prostřednictvím pozitivních "pozemských" aktivit. Může to být cvičení, spánek, jídlo, milování - jakákoli činnost pozitivně soustředí vaše tělo. Dávejte si pozor, zda vaše emoce neovládají vaši každodenní rutinu, a bojujte s touto tendencí. Využijte sílu dnešní energie k tomu, abyste se drželi svého plánu a zůstali soustředění a odhodlaní.

Přečtěte si také