Denní horoskop KOZOROHA na 14. 9. 2022

Kozoroh 14. 9. 2022

Zvedněte podpatky a dejte se do pohybu, Kozorozi. Rychlá energie dnešního dne je přesně to, co potřebujete, abyste mohli něco udělat. Jste připraveni jednat. Máte za sebou moc a sílu, a tak se neváhejte rozvinout a prozkoumat tuto touhu dobývat. Na obzoru jsou nyní nová dobrodružství a vy máte skvělou příležitost využít situací, které rezonují s vaším pravým já.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a vaší milovanou osobou dnes panuje intenzivní pocit. Máte šanci změnit aspekt svého vztahu, který již nějakou dobu potřebuje uzdravit. Máte všechny možnosti obnovit ho na nové úrovni, ale je třeba si o tom promluvit, zejména pokud jde o aspekty minulosti. Pusťte se do řešení.

Práce

Plány, na kterých jste pracovali, jsou na mrtvém bodě a vy si lámete hlavu s tím, jak dál. Je to jedno z těch období, kdy se musíte uvolnit a nechat se unášet nečekanou energií, která vám přichází do cesty. Odpověď není taková, jaká si myslíte.

Peníze

Vesmír uvádí váš peněžní život do křehké rovnováhy. Vaše tvůrčí nápady a zaměření jsou nyní obdivuhodné a budou mít přímý vliv na cestování, učení a metafyziku. Pokud cítíte, že si potřebujete rozšířit vzdělání, neváhejte utratit peníze za kurz nebo seminář. Je to vše pro vaše budoucí zlepšení a zanedlouho to přinese peněžní ovoce.

Zdraví

Na začátku vašeho nového zdravotního režimu se jistě objeví překážky. V parku bude příliš mnoho lidí nebo vám zavolá kamarádka z jiného města a vy budete mít pocit, že si místo cvičení nebo nákupu večeře potřebujete popovídat po telefonu. Jakmile se ve svém cvičení upevníte, tyto překážky zázračně zmizí. Čím více budete důvěřovat své intuici, tím více vás bude udržovat na správné cestě.

Přečtěte si také