Denní horoskop KOZOROHA na 15. 8. 2022

Kozoroh 15. 8. 2022

Zachovejte si svou integritu, Kozorohu. Ostatní lidé mohou mít podezření na vaše motivy, proto se snažte, aby neměli důvod o vás pochybovat. Buďte si jisti svými činy a dodržujte své sliby. Máte pod sebou velkou sílu, která je však nevyzpytatelná. Dělejte si během dne přestávky, abyste posbírali energii a znovu se soustředili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V dnešních událostech je cosi silného a vášnivého, ale také tajného. Dnešní planetární konjunkce upozorňuje na spojení, o kterém možná nikdo jiný neví. Zdá se, že jde o něco, co bylo po nějakou dobu drženo pod pokličkou, a to z vašich vlastních konkrétních důvodů. Tento svazek se dnes výrazně prohlubuje a v důsledku toho může mít na váš život velmi silný vliv.

Práce

Dnes pravděpodobně uděláte obrovský pokrok ve všech oblastech své kariéry. Většina z toho souvisí s vašimi kontakty s ostatními lidmi. Telefonní hovory, e-maily a virtuální nebo osobní rozhovory s ostatními lidmi budou probíhat mimořádně hladce.

Peníze

Toto období pro vás má několik přátelských aspektů. Vyrovnaný a mírumilovný vesmír přináší hodně odvahy čelit stávajícím problémům s dluhy a také vyjednávací schopnosti, abyste získali takový splátkový plán, který si můžete dovolit. Část z vás se možná obává, že to nikdy nedokážete, ale aspekty ukazují, že to dokážete, pokud uplatníte svou vnitřní moudrost.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce může způsobit, že vztahy budou náročné. Můžete mít pocit, že se s vámi lidé nesvěřují tak otevřeně, jak byste si přáli, a je těžké je k tomu přimět, aniž byste se stali zranitelnými. Nestůjte a nečekejte, až vám někdo řekne to správné - pokračujte v tom, co je pro vás fyzicky správné. Choďte ven na čerstvý vzduch, cvičte a správně jezte. Nakonec tento tranzit pomine a vy na to budete chtít být připraveni!

Přečtěte si také