Denní horoskop KOZOROHA na 16. 8. 2022

Kozoroh 16. 8. 2022

Vaše schopnost žonglovat s mnoha úkoly se vám bude hodit, Kozorozi. Informace mohou létat a vy můžete být požádáni, abyste se zapojili a přispěli svými bohatými znalostmi. Můžete se dostat do opozice s někým, kdo má nadřazený přístup. Pamatujte, že staré způsoby nejsou vždy nejlepší. V minulosti možná fungovaly, ale věci se změnily.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rozhovory dnes možná nejsou tak rozsáhlé, ale je tu možnost podělit se o úžasně něžné pocity a velmi milé vzpomínky. Je v nich cítit nostalgie a sentiment k událostem, na které budete ještě nějakou dobu vzpomínat. Může to být skvělá doba pro setkání na oslavu starých časů a starých přátel, takže vytáhněte adresář a zatelefonujte si.

Práce

Když se snažíte oslovit jednu skupinu, podaří se vám jen odcizit jinou. Když upravíte svou strategii tak, abyste oslovili druhou skupinu, skončí to tak, že první skupinu naštvete. Pracujte tak, abyste uspokojili sami sebe bez ohledu na ostatní.

Peníze

Vaše oblast sexu, smrti, transformace a cizích peněz nyní září. Klíčem je rovnováha mezi vašimi výdaji a dluhy, úsporami a rozhazováním. Je však skvělý čas využít jakéhokoli společného majetku, dědictví nebo výplaty jakéhokoli pojištění. Ušetřete si alespoň polovinu jakéhokoli neočekávaného příjmu. Stále se můžete bavit a váš bankovní účet vám poděkuje.

Zdraví

Dopřejte si tento týden prostor, který potřebujete od přátel a dokonce i od rodiny. Je třeba udělat vnitřní práci. Dnešní aspekt vám dá pocítit, co je ve vašem životě přítomno a co vám chybí, a postavit se této informaci čelem, spíše než jednat, bude užitečné při určování vašich dalších kroků. Nevyhnutelně budete chtít mít kontrolu nad svým zdravím. Převezměte kontrolu i v době frustrace. Pijte vodu místo limonády a jezte zeleninu místo cukru!

Přečtěte si také