Denní horoskop KOZOROHA na 17. 10. 2022

Kozoroh 17. 10. 2022

Možná máte na mysli lásku a vášeň. Pokud v současné době nejste zadaní, může vás přitahovat někdo, koho znáte pracovně, takže je na místě trocha opatrnosti. Navrhněte profesní oběd nebo večeři a pak uvidíte, kam se to bude ubírat. Možná dnes nedostanete to, co chcete, ale můžete si vytvořit nový potenciál pro zítřek!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete uspět při seznamování s osobou svých snů, můžete dnes odložit všechny své praktické sklony. Planety vás vybízejí, abyste v přístupu k milostným vztahům nebyli tak rafinovaní. Na hraní Popelky můžete pro tuto chvíli zapomenout a místo toho se obléknout jako na zabití, což je potěšení, které si dopřáváte jen velmi zřídka, protože neradi býváte středem pozornosti.

Práce

Dnešním dnem začíná dvouměsíční období, během něhož budete muset být citlivější a lépe naladěni na lidi kolem sebe. Nyní není vhodná doba na to, abyste pracovali v bublině. Místo toho si musíte uvědomovat a respektovat celkový obraz.

Peníze

Nyní máte pomoc s citovým životem. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým zpracováváte a vyjadřujete emoce, zejména pokud jde o způsob, jakým učíte a získáváte nové dovednosti. Nyní máte velkou podporu pro využívání sociálních sítí, abyste se dostali do kontaktu s novými způsoby, jak sdílet své dovednosti a vydělávat přitom peníze!

Zdraví

Máte silnou schopnost soustředit se na to, co jste si předsevzali, přesto se soustředění na svou pohodu často vyhýbáte. Pro svůj vlastní prospěch si ujasněte, co je to, co vám vyhovuje, a co pociťujete jako výzvu. Snažte se pochopit, co můžete udělat pro to, abyste si denně pomáhali. Pravidelné stravování s velkým množstvím listové zeleniny, třeba vlastnoručně připravené, pravidelné cvičení, které hezky zapadá do vašeho každodenního rozvrhu, to vše jsou prostředky k dosažení vašeho cíle cítit se šťastně a zdravě.

Přečtěte si také