Denní horoskop KOZOROHA na 17. 12. 2022

Kozoroh 17. 12. 2022

Dnes není den na lenošení. Než se budete moci pustit do nějakých lehkovážných aktivit, je třeba vyřešit velmi důležitou praktickou záležitost. Večerní události budou zábavné a obohacující, pokud splníte povinnosti dnešního dne a necháte svou mysl bez závazků.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít možnost prožít některé ze svých nejosobnějších a nejhlubších fantazií. Pokud jste již v blízkém vztahu, může to být skvělá příležitost k vytvoření dokonalé romantické atmosféry, ať už to bude v interiéru nebo venku, v blízkosti přírody. Zde si můžete dopřát tolik, kolik se vám zlíbí. Užijte si tento společný čas, dokud můžete!

Práce

Možná dnes dostanete výtku, že jste nevěnovali pozornost konkrétním detailům, které si žádaly vaši kontrolu. Přiznejte tyto chyby, jakmile se objeví, místo abyste předstírali, že s nimi nemáte nic společného. Příště svou práci kontrolujte pečlivěji.

Peníze

V tomto týdnu se vám může zdát, že vaše finanční situace je mimo váš dosah nebo že finanční záležitosti nemáte pod kontrolou, ale máte na ni větší vliv, než se zdá. Možná se budete snažit přijít s novými nápady, nebo se dokonce pustíte do nové práce. V příštím měsíci však může být těžké se prosadit. Možná dokonce přemýšlíte o změně kariéry nebo o nové pozici. Vyčkat do dalšího období je v tuto chvíli lepší volbou.

Zdraví

Nespravedlivá nebo zlá slova vás mohou velmi rozčílit a vyvést z rovnováhy. Abyste se s tím vypořádali, zvažte zdravá cvičení, která silně zahrnují dýchání, konkrétně běh a jógu. Při použití těchto praktik dochází k přirozené rovnováze, která vás uklidní. Když se naučíte zařadit dýchání do svého každodenního zdravotního režimu na vědomější úrovni, nejenže se zklidníte, ale podpoříte tím i jasné myšlení a lepší vidění. Všimnete si rozdílu.

Přečtěte si také