Denní horoskop KOZOROHA na 17. 8. 2022

Kozoroh 17. 8. 2022

Kozorohu, dnes jste v horkém křesle. Ostatní lidé by vás mohli bez zjevného důvodu postavit před hotovou věc. Tento nepříjemný pocit by mohl vést k napětí, pokud budete reagovat přehnaně. Dejte si pozor, abyste si předtím, než zareagujete, zjistili o dané záležitosti všechna fakta. Celá situace může být velkým nedorozuměním. Zachovejte si chladnou hlavu mírněnou laskavostí a respektem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že se budete muset věnovat malé psychoanalýze sebe sama. Víte, že chcete prolomit ledy v souvislosti s určitou osobou, ale strach z odmítnutí a z bolestivých následků vás drží emocionálně na bodu mrazu. Takto ledy nikdy neroztají; musíte se zaměřit na to, abyste svůj přístup rozdělili do dosažitelných kroků – a pak uvidíte, co se z toho vyklube. Prostě to berte okamžik po okamžiku.

Práce

V poslední době jste slepě následovali předem danou představu o tom, kde byste měli být a co byste měli dělat. Uvízli jste v rutině, která více slouží druhým než vám samotným. Nyní je čas tento sebezničující trend zvrátit.

Peníze

Vaše oblast sexu, smrti, transformace a cizích peněz nyní září. Klíčem je rovnováha mezi vašimi výdaji a dluhy, úsporami a rozhazováním. Je skvělý čas využít jakéhokoli společného majetku, dědictví nebo výplaty jakéhokoli pojištění. Ušetřete si alespoň polovinu jakéhokoli neočekávaného příjmu. Stále se můžete bavit a váš bankovní účet vám poděkuje.

Zdraví

Na aspekty dne můžete reagovat různými způsoby. V závislosti na tom, v jakém vztahu se právě nacházíte, se můžete, ale nemusíte dočkat citového ohňostroje. Každopádně lze tuto energii pozitivně využít ve fyzické oblasti. Pokud je to možné, zajděte si do posilovny a jděte do toho! Tato ohnivá energie má exponenciální účinek a nejlépe se využívá ve fyzické sféře. Váš sexuální život může zaznamenat vrchol! Nadále pijte hodně vody, abyste si neublížili.

Přečtěte si také