Denní horoskop KOZOROHA na 17. 9. 2022

Kozoroh 17. 9. 2022

Kozorozi, získáte nový pohled na důležitou osobu ve vašem životě a váš vztah se dramaticky změní k lepšímu. Máte pocit, že tuto osobu nyní dokonale znáte, a vaše blízkost hraničí s hlubokým vztahem. Toto nové spojenectví by se mohlo pozitivně odrazit i na vašich financích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se objevit konkrétní rozhovor týkající se podrobností o události, která se stala před dlouhou dobou. Zdá se však, že byste o tom měli mluvit nyní, protože by to mohlo mít přímý dopad na něco, co chcete s vaším milovaným člověkem společně podniknout. I když je zde možnost konfliktu, vše dopadne lépe, než jste očekávali.

Práce

Máte neodbytný pocit, který vám říká, že byste právě teď měli svůj čas využívat produktivněji. Díky tomuto pocitu se ve vás objevuje pocit viny a možná se na sebe hněváte, že neděláte víc. Nepodléhejte tomuto pocitu viny.

Peníze

Vesmír uvádí váš peněžní život do křehké rovnováhy. Vaše tvůrčí nápady a zaměření jsou nyní obdivuhodné a budou mít přímý vliv na cestování, učení a metafyziku. Pokud cítíte, že si potřebujete rozšířit vzdělání, neváhejte utratit peníze za kurz nebo seminář. Je to vše pro vaše budoucí zlepšení a zanedlouho to přinese peněžní ovoce.

Zdraví

Dnešní aspekt ve hře vám dodá pocit síly a kontroly. Rozhodnutí, která činíte ohledně vlastního těla, představují tuto osobní moc a kontrolu, takže pokud jste se rozhodovali správně, budete se cítit skvěle! Je to také skvělá doba k tomu, abyste začali brát vážně zdravotní praktiky, kterých jste se možná účastnili jen napůl. To, co si věnujete z hlediska času, bude vyzařovat jako energie lásky do celé vaší bytosti.

Přečtěte si také