Denní horoskop KOZOROHA na 18. 12. 2022

Kozoroh 18. 12. 2022

Dnešní den je pro vás skvělý. Lidé jsou na vaší vlně více než obvykle. Můžete toho docela dost stihnout. Možná budete chtít dnes zaujmout disciplinovaný přístup. Zvažte, zda se ve svých činech chovat trochu realističtěji. Celkově byste se měli po celý den těšit dobré náladě. Váš pohotový důvtip a humor vás provedou vším, co vás čeká.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partnerské a milostné vztahy mohou kvůli současnému planetárnímu uspořádání procházet těžkým obdobím. Situaci si však můžete usnadnit tím, že se rozhodnete udržovat kontakty a konverzaci. I když se vám nyní může podařit prohodit k sobě jen pár slov, čím větší úsilí vyvinete, tím to bude snazší. Přestaňte být tvrdohlaví a začněte si navzájem naslouchat.

Práce

Možná máte pocit, že vás někdo nechává na holičkách, pokud jde o vaši kariéru. Možná jste právě dostali výpověď z místa, o kterém jste si mysleli, že je zcela jisté. Nechte se unést a snažte se co nejlépe využít situace, ve které jste se ocitli.

Peníze

V tomto týdnu se vám může zdát, že své finanční záležitosti nemáte pod kontrolou, ale máte na ně větší vliv, než se zdá. Možná se budete snažit přijít s novými nápady, nebo se dokonce pustíte do nové práce. V příštím měsíci však může být těžké se prosadit. Možná dokonce přemýšlíte o změně kariéry nebo o nové pozici. Vyčkat do dalšího období je v tuto chvíli lepší volbou.

Zdraví

Uvíznutí ve vyjetých kolejích může být velmi frustrující, protože vše, co se snažíte udělat, abyste se z této situace dostali, ji jen zhoršuje. Pokud se cítíte zaseknutí, nezapomeňte okamžitě snížit svá očekávání vůči sobě. To neznamená, že zapomenete na cvičení nebo na denní příjem vody; znamená to, že od sebe neočekáváte, že budete dělat všechno správně a pořád. Uberte si na tempu, které potřebujete, abyste dohnali svůj pozitivní přístup.

Přečtěte si také