Denní horoskop KOZOROHA na 18. 8. 2022

Kozoroh 18. 8. 2022

Kozorozi, je ideální den pro návštěvu lázní, masáž nebo saunu. V poslední době se ve vás nahromadilo mnoho napětí a stresu a možná jste měli problém se uklidnit. Potřebujete klid a pohodu. Neberte do ruky ani noviny. Snažte se na to ani nemyslet! Prostě se nalaďte a věnujte se sami sobě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná potřebujete vidět, jak neschopnost přijmout druhé takové, jací jsou, přivádí váš současný vztah do obtížných vod. Planetární konjunkce vás upozorňuje na vzorec chování, který druhým ztěžuje skutečné sblížení s vámi. Pokud se dokážete zastavit dříve, než se toto chování chystáte opakovat, budete schopni ho postupně změnit.

Práce

Dnes si ponesete následky, které nastanou, když zanedbáte kompletní plánování svých kroků. Většinou se spoléháte na svůj sporadický, nahodilý přístup, který vás dovede k cíli. Dnes se přesvědčíte, že tento přístup někdy selhává.

Peníze

Vaše oblast sexu, smrti, transformace a cizích peněz nyní září. Klíčem je rovnováha mezi vašimi výdaji a dluhy, úsporami a rozhazováním. Je však skvělý čas využít jakéhokoli společného majetku, dědictví nebo výplaty jakéhokoli pojištění. Ušetřete si alespoň polovinu jakéhokoli neočekávaného příjmu. Stále se můžete bavit a váš bankovní účet vám poděkuje.

Zdraví

Dnešní tranzit vám dodává energii k efektivní komunikaci s těmi, které máte rádi. Někdy můžete být příliš měkcí nebo se obávat toho, jak se bude druhá osoba cítit po kritice. Dnešní planety vám mohou poskytnout slova, která můžete říci, aniž byste byli příliš tvrdí. Stejně tak je čas kriticky prozkoumat své vlastní chování, pokud jde o zdraví a pohodu, a nešetřit své city! Za disciplínu, kterou dnes uplatníte, budete později vděční.

Přečtěte si také