Denní horoskop KOZOROHA na 19. 10. 2022

Kozoroh 19. 10. 2022

Odolejte nutkání vyrazit dnes na nákupy. Pravděpodobně budete nakupovat impulzivně. Možná se snažíte zaplnit prázdnotu nebo kompenzovat jinou oblast svého života, která se nevyvíjí tak dobře, jak byste si přáli. Zkuste se místo toho věnovat malé meditaci a lépe se zaměřit na skutečný problém. Projděte se nebo si zacvičte jógu. Vašemu duchu to prospěje víc než nákupní centrum.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Konečně můžete zaznamenat pozitivní posun. To přichází po období nečinnosti týkající se někoho, koho jste se příliš obávali oslovit. Dnes konečně pocítíte příliv odvahy a jediné, co musíte udělat, je ujistit se, že se na poslední chvíli nezaleknete. Zvedněte tedy telefon, pozdravte a začněte mluvit. Budete moc rádi, že jste to udělali.

Práce

Vaše slova s sebou nesou velkou emocionální zátěž – buďte k tomu během dne obzvlášť pozorní. Tato emocionální převaha může být ve váš prospěch i neprospěch, záleží na tom, jak s kartami hrajete. Své bitvy veďte opatrně.

Peníze

Máte před sebou náročnou práci – v dobrém slova smyslu. Zdá se, že každý teď chce kousek z vás, protože vyzařujete dobré zdraví a štěstí. A váš osobní styl je jedinečný, takže každý chce vědět, co nosíte. Využijte toho ve svůj prospěch a zužitkujte veškerou pozornost ve více příležitostí, vyšší plat a lepší benefity.

Zdraví

Planety naznačují myšlenku změny. Vězte, že nezdravé návyky nezmizí, pokud pro jejich změnu něco neuděláte. Nejdůležitějším zdravotním návykem je pro vás spánek, který umožňuje orgánům odpočívat, buňkám regenerovat a vědomé mysli dává odpočinek. Udělejte si z kvalitního spánku prioritu. Nejprve zbožňujte svou postel! Udělejte si z ní své útočiště pohodlí. Také se přes den dostatečně hýbejte, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také