Denní horoskop KOZOROHA na 2. 10. 2022

Kozoroh 2. 10. 2022

Potíže s podnikáním a penězi můžete překonat s pomocí někoho staršího. Díky užitečným radám se budoucí kroky zdají být jasnější a praktičtější než dříve. Vaše praktické schopnosti jsou zvýšené. Méně než obvykle se necháte rušit silnými emocemi, které vám brání v jejich využívání. Dříve nevyužívaná intuitivní schopnost by vám nyní také mohla pomoci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce se vás snaží vylákat z vašeho spořádaného světa do romantického ráje. Toužíte dopřát své drahé polovičce večer se vším všudy. To je to poslední, co bude tušit, až otevře vchodové dveře a najde vás oblečenou v tak svůdném outfitu, že bude přemýšlet, zda je ve správném domě. Dnešní večer je ve znamení čistého kouzla.

Práce

Pokud se ocitnete ve vedoucí pozici, zhluboka se nadechněte a vězte, že tento úkol zvládnete. Pamatujte, že nejlepším způsobem, jak vést druhé, je vědět, co chtějí, co si myslí a jaké mají představy. Než začnete vydávat rozkazy, nechte si od nich něco říct.

Peníze

Je to zajímavá doba. Nelze vás ignorovat, a tak se snažte využít tento čas ve svůj prospěch. Dejte o sobě vědět. Dobrovolně se přihlaste k prezentaci. Vyzkoušejte nový styl. Do hry vstupuje váš dům romantické zábavy, děti a rodinní příslušníci. Jak můžete využít rodinných vazeb k prosazení své finanční záležitosti? Jsou ochotni poskytnout reference na novou sociální skupinu?

Zdraví

Poddejte se dnes své jemné stránce. Tam, kde máte tendenci k erotizaci, nahlédněte hlouběji do svého těla a najděte skutečnou potřebu pod povrchovým vzrušením. Astrální energie vám pomáhá řešit vaše potřeby. Nebojte se udělat změny, které se zdají být "nepodstatné": pokud se vám nelíbí vaše fitness aplikace nebo nemůžete vystát posilovnu, kam patříte, udělejte změnu! Takové věci je nejlepší si ujasnit a jednat hned, abyste se nakonec netrestali z dlouhodobého hlediska.

Přečtěte si také