Denní horoskop KOZOROHA na 2. 12. 2022

Kozoroh 2. 12. 2022

Možná vám nebude příjemné, že emocionální intenzita pravděpodobně pronikne do všech částí vašeho dne. Možná si říkáte, o co jde a proč jsou lidé kvůli ničemu tak rozrušení. Možná je to pro vás signál, abyste věci brali vážněji a jednali citlivěji. Vaše odtažitost může být výhodou, ale v den, jako je tento, může být vaším největším nepřítelem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si s partnerem (současným nebo budoucím) vědomi, že se mezi vámi hromadí zášť, je to vhodný den, abyste si to vyříkali a problém jednou provždy vyřešili. Věci se mezi vámi oběma míchají, a to záměrně. Využijte této příležitosti k tomu, abyste si vyříkali své názory a podělili se o své pocity, i když jsou trochu přehnané.

Práce

Nyní je čas připravit se na převzetí kontroly nad určitou situací, se kterou se v práci potýkáte. Lidé jsou dnes vstřícnější k vašim nápadům, takže nyní je skvělá doba na komunikaci s lidmi, na kterých vám nejvíce záleží.

Peníze

Vesmír přináší expanzi a štěstí, stejně jako tvůrčí nápady a nestabilitu. Díky tomu se můžete zdát magnetičtí i nepředvídatelní. Ostatní vás vnímají jako někoho velmi zajímavého a kreativního, což může být skvělé pro získávání potřebných finančních prostředků. Snažte se však nenavázat na jejich představu, že jste divní nebo nějak nehodní jejich důvěry. Na své cestě můžete nyní růst.

Zdraví

Díky dnešní planetární konjunkci budete obzvláště citliví k potřebám druhých  se zvláštním důrazem na rodinu a děti. Možná budete chtít zvážit vylepšení svého domácího prostředí nějakým pečujícím způsobem. Je čas na modernizaci kuchyně? Zdravé bylinky vypěstované u vás doma jsou krásným způsobem, jak zvýšit potěšení z jídla i vaření. Jednoduchý truhlík s květináčem u kuchyňského okna je atraktivní a praktický. Jako příklad lze uvést rozmarýn, petržel a bazalku.

Přečtěte si také