Denní horoskop KOZOROHA na 2. 9. 2022

Kozoroh 2. 9. 2022

Možná se blížíte k bodu zúčtování v něčem, co jste před lety uvedli do pohybu, Kozorozi. Nastává období tvrdé práce, kdy možná budete muset buď zachránit nepořádek, který jste vytvořili, nebo začít sklízet úžasné plody úspěchu, jímž jste se stali. Do tohoto scénáře je zapleteno vaše ego. Můžete být frustrováni tím, že lidé plýtvají vaším časem s problémy, které se zdají být bezvýznamné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že minulost dnes převážně figuruje v přítomnosti a přítomnost také toužebně vzhlíží k budoucnosti. Do popředí se dostává určitá myšlenka, která může potřebovat pomoc vašeho partnera, aby ji zformoval do nějakého uskutečnitelného plánu. Tím, že to uděláte společně, vytvoříte velkou šanci užít si to, co nevyhnutelně přijde.

Práce

Váš zasněný a originální způsob řešení věcí je v ostrém rozporu s někým, kdo má velmi mentální přístup. Vaše dva názory se drasticky střetávají. V tuto chvíli nemusíte hledat kompromis. Jednoduše pochopte argumenty protistrany.

Peníze

Máte neuvěřitelnou schopnost předvídat budoucnost, pokud jde o peníze. Víte, kdy se vám bude dařit a kdy ne. Nyní jste možná ještě větší jasnovidci než obvykle. Proto je dobré si nastřádat nějaké peníze navíc na zábavu, kterou si chcete užít na dovolené s přáteli a rodinou nebo sami. Představte si odměnu, když budete pravidelně spořit.

Zdraví

Nevyhýbáte se pozornosti a téměř vždy na sebe berete vinu, když se něco nepovede. Nepotřebujete širší prostor - už teď si užíváte velké svobody, dokonce i světla reflektorů! Pokud váš obvyklý cvičební program zahrnuje předvídatelnou rutinu, zkuste do něj zařadit něco jiného - například běhání u oceánu nebo stažení fitness aplikace. Využijte svůj hlas: hlasitý zpěv v autě nebo ve sprše je dobrým aerobním uvolněním. Vaše chování by nemělo zadržovat energii kundaliní - ta volá po uvolnění!

Přečtěte si také