Denní horoskop KOZOROHA na 20. 9. 2022

Kozoroh 20. 9. 2022

Kozorozi, dnes můžete být tak zaujatí svou prací, že nevnímáte, co vám kdo říká. Bez ohledu na to, jak důležitý je váš úkol, věnujte čas tomu, abyste naslouchali a věnovali pozornost tomu, co vám někdo říká, i když se to nyní může zdát banální. Nakonec na tom nemusí záležet, ale je lepší být opatrný. Pokud nyní ušetříte pár minut, můžete předejít vážné roztržce v přátelství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si vzpomenete, že byste se měli přestat na své blízké vytahovat a kritizovat je, můžete mít skvělý den. Oba se cítíte trochu citově odtažití. Váš postoj však nepomůže, pokud doufáte, že je přimějete vidět chybu v jejich jednání. Možná se budete muset zeptat sami sebe na chybnost svých vlastních cest. Pokračujte – buďte milí!

Práce

Během následujícího měsíce zjistíte, že váš celkový kariérní postup je poměrně dobrý. Komunikace je méně napjatá a zdá se, že vše plyne hladčeji než dosud.

Peníze

Máte před sebou vzrušující období. Nyní vás nelze ignorovat, ať už děláte cokoli. Můžete být považováni za svérázného inovátora, což může být ve váš prospěch. Tím se odlišujete od ostatních v zaměstnání, na trhu i všude jinde. Ukažte, v čem jste jiní, a každý den vám to přinese více.

Zdraví

Dnes máte pocit, že pravidla jsou nesmyslná. Je to znuděný pocit, který je třeba znovu začlenit do velkého, krásného kruhu zvaného péče o sebe. Abyste si rozjasnili den a možná se zbavili trudomyslnosti v souvislosti s cvičením nebo starostmi o stravu, zkuste dnes najít něco, co potřebujete, abyste se prostě cítili dobře. Nový šampon? Perličková koupel? Zvláštní barva šátku nebo košile? Rozhodně doporučujeme horkou koupel s kapkami jasmínového nebo borovicového esenciálního oleje.

Přečtěte si také