Denní horoskop KOZOROHA na 21. 4. 2023

Kozoroh 21. 4. 2023

Být s někým ženatý mnoho let vyžaduje práci, Kozorohu. Nikdo neříká, že to bude snadné. Hollywood propaguje říši fantazie, ve srovnání s níž může váš život vypadat fádně a nudně. Uvědomte si, že i váš život může být dobrý a zajímavý. Realita je dokonce lepší než filmová verze. Dnešek je dobrým dnem pro přípravu na budoucí růst.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet by vás mohlo přimět k tomu, že se v souvislosti s aktuálním vztahem rozhodnete jednat tak pevně, že si zapomenete položit otázku, zda neexistuje jiná, možná vhodnější cesta. Možná jste se rozhodli, ale nic jste se svým partnerem (současným nebo budoucím) neprobrali. Než budete pokračovat, sedněte si a promluvte si o tom, co dál.

Práce

Co dává dokonalý a racionální smysl vám, nemusí nutně dávat smysl jiným lidem. Něco se ztratí v překladu a s tím prostě nic nenaděláte. Nenechte se příliš emocionálně připoutat k výsledku událostí.

Peníze

Je to pro vás zvláštní týden. Ačkoli ve vašem životě dojde k posunu vpřed a ubude starostí s technikou, na domácí frontě se objeví problémy s nečekanými výdaji. Mezitím přicházejí změny na pracovišti a v personální a politické oblasti. Pokud jste stále na palubě, bude to lepší. Pokud ne, nikdy to nebude takové, jaké byste chtěli. Zamyslete se nad tím, jak provést zdravou změnu.

Zdraví

Milujete krásu. Z krásy čerpáte velkou část svého štěstí. Možná si dnes budete hrát na hospodyni, a to ve velkém stylu. Těšte se z věcí, které můžete udělat v domácím nebo pracovním prostředí a které mají vliv na to, jak se budete druhý den cítit. Spousta činností, které děláme kolem domu, může být příležitostí k provádění dechových cvičení nebo jednoduchému protahování. Moudrý je ten, kdo tyto věci začlení do svého života.

Přečtěte si také