Denní horoskop KOZOROHA na 22. 10. 2022

Kozoroh 22. 10. 2022

Někdo, koho dobře neznáte, vás může při společenské události zatlačit do kouta a snažit se vás k něčemu přemluvit. Než se k něčemu zavážete, zjistěte si všechna fakta. Vaše přesvědčovací schopnosti jsou vysoké. Pokud chcete někomu předložit nějaký projekt, je tento den vhodný k tomu, abyste to udělali, nebo si alespoň naplánovali strategii. Úspěch je silně naznačen pro jakýkoli projekt, který dnes zahájíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vesmír naprosto trvá na tom, že pokud nemáte nic speciálního na práci, musíte si něco najít. A pokud se nemáte s kým bavit, někoho si najděte. Důvodem je, že je to příležitost zapomenout na všechny obvyklé zábrany, odložit své hraní si na stěnu, zvednout podpatky a zbláznit se. Užívejte si všeho, co se dá užívat. Zítra můžete začít s tou mizernou dietou znovu!

Práce

Vaše mysl je jasná a jste mimořádně bystří a vtipní. Bavte se touto energií, ať už ji sdílíte s přáteli, spolupracovníky nebo s oběma. Lehkovážná konverzace vám přinese průlom v kariéře, ať už jste dnes v práci, nebo ne.

Peníze

Máte před sebou náročnou práci - v dobrém slova smyslu. Zdá se, že každý teď chce kousek z vás, protože vyzařujete dobré zdraví a štěstí. A váš osobní styl je jedinečný, takže každý chce vědět, co nosíte. Využijte toho ve svůj prospěch a zužitkujte veškerou pozornost ve více příležitostí, vyšší plat a lepší benefity.

Zdraví

Dnešní planetární energie vám pomáhá v objevitelském myšlení. Schopnost vzpomínat na rané zážitky nebo zkoumat tělesné problémy je posílena vaší schopností kritického myšlení. Tento aspekt posiluje naše nejhlubší emoce a registruje každý kompliment i urážku. Využijte proto tento aspekt ke zvýšení svého povědomí o svém těle. Náročné cvičení jógy soustředí vaši mysl a vytvoří prostor pro vznik nového uvědomění. Netlačte na sebe, ale zůstaňte u tohoto cvičení.

Přečtěte si také