Denní horoskop KOZOROHA na 23. 11. 2022

Kozoroh 23. 11. 2022

Rádi se seznamujete s novými lidmi a mluvíte s nimi, ale málokdy se osobně angažujete. Udržujete si určitý odstup od osoby, se kterou hovoříte. Dnes budete přemýšlet, jestli se připravujete o zajímavé zážitky tím, že tak přísně kontrolujete své emoce, nebo jestli je vaše obrana vysoká z dobrého důvodu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Užijete si dnešní energii, která podporuje skutečný smysl pro zábavu a optimismus. Budete mít příležitost potkat někoho výjimečného při návštěvě místní posilovny nebo na sportovní akci. Nezůstávejte doma, raději vyrazte ven. Pokud se cítíte kontemplativně, zkuste jógu nebo meditaci, abyste se cítili hluboce uvolnění a připravení na pozdější rande.

Práce

Nastavte si systém odměn. Řekněte si, že pokud dosáhnete určitého cíle, můžete si dopřát desetiminutovou přestávku nebo sníst speciální pochoutku atd. Pak si stanovte další cíl a další odměnu. Dosáhnete tak velkého úspěchu.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši oblast skupin, politiky a ambicí, je pro vás nebe limit, pokud jde o to, čeho chcete dosáhnout. To je skvělé. Pozitivní aspekty vám pomáhají setkávat se s lidmi, které potřebujete znát, abyste posunuli své sny, a zároveň upravovat krajinu v delším časovém období. Vše se nyní mění, možná ne tak rychle, jak byste si přáli, ale jde to kupředu a přinese to peníze.

Zdraví

Voda je na denním pořádku. Vzhledem k současné nebeské atmosféře můžete být náchylní k infekcím močových cest nebo něčemu podobnému, pokud jste nepili dostatek vody. Je nezbytné, aby vaše ledviny, orgány, které čistí váš organismus, dostaly v tomto období dostatek této čisticí látky, která se jimi proplachuje. Je důležité vzít v úvahu veškerou kázeň, kterou byste měli mít kolem zdraví svých ledvin.

Přečtěte si také