Denní horoskop KOZOROHA na 23. 9. 2022

Kozoroh 23. 9. 2022

Kozorozi, dnes byste se měli cítit nadšení ze života obecně. Vaše mysl může přeskakovat od možných tvůrčích projektů k filozofii, cestování, vzdáleným místům a všechny tyto oblasti můžete považovat za ohnisko možných budoucích aktivit. Na mysli byste mohli mít také romantiku, ale ne v obsedantním smyslu. Zabavte se lehkovážným způsobem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne může přinést několik překvapení – v neposlední řadě to, že pro vás má starý milenec stále slabost ve svém srdci. Pokud máte v současné době problémy v oblasti milostných vztahů, možná byste si to měli dobře rozmyslet, protože už uplynulo hodně vody a vy jste nyní starší i moudřejší. Ale hele, proč to nezkusit?

Práce

Došli jste už poměrně daleko a máte mnoho moudrosti, o kterou se můžete podělit. V mnoha ohledech jste skvělým učitelem. Mějte však na paměti, že se stále máte co učit. Máte také své učitele  lidi, kterých si v této době musíte vážit.

Peníze

Máte před sebou vzrušující období. Nyní vás nelze ignorovat, ať už děláte cokoli. Můžete být považováni za svérázného novátora, což může být ve váš prospěch. Tím se odlišujete od ostatních v zaměstnání, na trhu i všude jinde. Ukažte, v čem jste jiní, a každý den vám to přinese více.

Zdraví

Kreativita, která je díky planetární energii k dispozici, je pro vás velkým přínosem. Obvyklá každodenní rutina může být trochu nudná a tento den přináší jiskru a energii, které vám na dlouhou trať vrátí víru ve zdravé postupy! Buďte otevření změnám a zároveň se držte svých základních zásad, a nakonec se dočkáte zábavných překvapení! Při pobytu venku hledejte neobvyklé, zábavné a svérázné vtípky přírody. Dnešní aspekt vám navíc může přinést nového přítele.

Přečtěte si také