Denní horoskop KOZOROHA na 24. 12. 2022

Kozoroh 24. 12. 2022

Dnešní den je pro vás skvělý. Měli byste zjistit, že vaše celková nálada je výborná. V každé situaci budete mít co říct. Vaše přizpůsobivá povaha se vám bude hodit, protože lidé ve vašem okolí budou poměrně rigidní a neústupní. Čím disciplinovanější budete, pokud jde o emoce, tím lépe se vám bude dařit. Nebojte se být společenským motýlem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie způsobuje ve vašem životě značný rozruch. Pokud již máte vážný vztah, je vhodná doba pro navázání nových přátelství. Pokud jste nezadaní a hledáte dokonalý románek, můžete ho najít v intelektuálnějším prostředí, v rozhovorech s těmi, kteří mají nějaké opravdu aktuální věci k prodiskutování, třeba na internetových fórech nebo v diskusních skupinách.

Práce

Pokud se vám zdá, že se vaše současná kariéra právě teď rozpadá, nebojujte s tím. Je to zpráva od vesmíru, že tato konkrétní cesta není v současné době pro vás vhodná. Nechte věci rozpadnout, abyste mohli stavět silnější než dosud.

Peníze

Pokud chcete něco změnit ve svém pracovním a finančním životě, je tento týden tou správnou příležitostí. Váš komunikační sektor se rozšiřuje, což vám dává jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli, od vrcholu potravinového řetězce až dolů. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze přicházejí díky tomu, že se řídíte pokyny svého srdce.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální energii budete jistě svědky častých příležitostí, kdy bude váš úsudek podroben zkoušce. Je to pro vás čas odhodlání a v žádné oblasti vašeho života není důležitější činit správná rozhodnutí než v oblasti zdraví. Nelze říci, co přinese budoucnost, ale můžete se na ni připravit tím, že podniknete kroky ke zlepšení svého zdraví: denně se rozhodujeme o své stravě, odpočinku a cvičení. Využívejte své síly moudře!

Přečtěte si také