Denní horoskop KOZOROHA na 25. 10. 2022

Kozoroh 25. 10. 2022

Neurčité fyzické potíže vás mohou vyvést z míry. S největší pravděpodobností nejste skutečně nemocní. Jste unavení a vystresovaní, ale den zvládnete. Na mysli byste mohli mít také rozčarování z někoho, koho jste obdivovali. Možná hledáte vzor v někom jiném. Zítra se budete cítit lépe!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nejde o to, že by váš současný nápad nebyl geniální, ale o to, že váš partner potřebuje hodně času na to, aby si promyslel všechny možnosti, než se s vámi shodne, že je geniální. Než ji uvedete do praxe, musíte společně prodiskutovat mnoho jejích aspektů. Ale pozitivní změna, kterou to ve vašich životech přinese, bude stát za to.

Práce

Hodně mluvíte - možná ve snaze udělat na ostatní dojem. Uvědomte si, že si tím můžete znepřátelit právě ty, které potřebujete mít na své straně. Pomlouvání druhých není dobrý nápad, zvláště když nevidíte reakci svého publika. Své soudy si nechte pro sebe.

Peníze

Tento týden se týká aspektů, které příznivě ovlivňují vaši kariéru. Vesmírný impuls přináší více energie a příležitostí. Mohou k vám přicházet lidé s novými nápady, podniky nebo pozicemi a může trvat, než je všechny prosadíte. Není to špatný čas ani pro získávání finančních prostředků.

Zdraví

Uspokojení přirozených potřeb je přesně to, co vám tento týden lékař naordinoval. Přesně tak - máte to na starosti vy! Zkuste se zaměřit na to, co skutečně chcete, a pak si to dopřejte. Ať už je to procházka po pláži a přemýšlení o osobních záležitostech, nebo upřímný rozhovor se šéfem, některé věci si můžete zajistit jen vy. Někdy propadnete zvyku myslet si, že to, co nejhlouběji chcete, je něco nebo nějaká emoce, kterou vám mohou poskytnout pouze druzí. Probuďte se z tohoto kómatu a začněte pečovat sami o sebe!

Přečtěte si také