Denní horoskop KOZOROHA na 26. 11. 2022

Kozoroh 26. 11. 2022

Někdo, koho potřebujete kontaktovat kvůli informacím, může být dočasně nedostupný. Možná se budete muset pokusit najít vše, co potřebujete, někde jinde. To by mohlo být obtížné. Mohli byste se pohybovat v kruhu, protože vás někdo odkáže na někoho, kdo vás odkáže zpět na osobu, kterou nemůžete zastihnout. Možná budete muset tento problém odložit a pracovat na něčem jiném.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lásku považujete za dobrodružství, a tak se nedivte, že se toto dobrodružství konečně začne přesouvat na nová a skutečně vzrušující místa. Vy a váš partner (současný nebo budoucí) se budete cítit povzbuzeni k tomu, abyste přijali výzvu a podnikli společně něco, co výrazně zvýší kvalitu vašeho života a vašeho vztahu. Rozhodněte se udělat první vzrušující společný krok ještě dnes.

Práce

Romantické aktivity nebudou překážkou vaší kariéry. Naopak jí velmi pomohou. Užívat si intimních chvil nyní vám dodá klid a pohodu, až se příští týden začne intenzivně pracovat. Dbejte jen na to, abyste nemíchali příjemné s užitečným.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje váš dům skupin, politiky a ambicí, je pro vás nebe limitováno, pokud jde o to, čeho chcete dosáhnout. To je skvělé. Pozitivní aspekty vám pomáhají setkávat se s lidmi, které potřebujete znát, abyste posunuli své sny, a zároveň upravovat krajinu v delším časovém období. Vše se nyní mění, možná ne tak rychle, jak byste si přáli, ale jde to kupředu. Přinese to za sebou peníze.

Zdraví

Dnes je nádherný den pro romantiku! Obvykle jste tak vyrovnaní a odtažití, ale dnešek je vhodný k tomu, abyste odhodili všechny starosti do větru a vyjádřili své nejhlubší city ke všemu. Toho lze samozřejmě dosáhnout mnoha způsoby. Vezměte svého psa ven a zahrajte si vášnivou hru na aportování! Nebo si pusťte svůj oblíbený film a ve tmě vezměte milence za ruku. Pokud vás napadne něco lepšího - udělejte to! Vždyť přece neprohrajete.

Přečtěte si také