Denní horoskop KOZOROHA na 26. 8. 2022

Kozoroh 26. 8. 2022

Vaši touhu po dalším vzdělávání a získávání nových dovedností by mohla podpořit náhlá událost, která vás nasměruje správným směrem, Kozorozi. Mohli byste začít trénovat umělecký talent nebo se naučit používat nové technologie či se dozvědět o nejnovějších pokrocích ve vědeckých poznatcích. Vaše mysl je bystrá a zvědavost vysoká. Objeví se příležitost k učení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu dnes panuje mírně chladná atmosféra, pokud jde o vztahy obecně. Zdá se, že lidé jsou velmi zaujati sami sebou a mají málo času na druhé. Dnešní planetární konfigurace jim to ztěžuje. Zkuste se své drahé polovičky zeptat, zda by si nechtěla zajít na jídlo, abyste měli čas na opravdovou konverzaci.

Práce

Během následujících tří a půl týdnů nekupujte do své kanceláře žádné nové elektronické přístroje. Cokoli, co nyní zakoupíte, se pravděpodobně později setká s vážnými mechanickými poruchami. Pokud si přece jen něco koupíte, pořiďte si dobrou záruku.

Peníze

Toto období je pro vás důležité, protože expanze a štěstí se spojují s náhlými a často kreativními nápady. Znamená to, že se vám bude dařit přitahovat lidi a příležitosti. Vaše energie je nyní magnetická. Využijte ji ve svůj prospěch tím, že budete telefonovat, posílat životopisy a využívat svých sociálních kontaktů k setkávání s novými a zajímavými lidmi. Je možná báječná spolupráce.

Zdraví

Dnešek nemusí nutně patřit k vašim lepším dnům. Na váš vkus je venku příliš mnoho neuspořádané energie. Co můžete dělat? Držte velké otázky na uzdě a zapojte ruce do nějakých snadných, ale povzbuzujících úkolů, jako je posílání děkovných dopisů nebo uspořádání fotografií, které jste pořídili na poslední dovolené. Udělejte si pořádek v základních věcech, na kterých vám záleží, a vynechte pro dnešek z myšlenek svět a jeho chaotické problémy.

Přečtěte si také