Denní horoskop KOZOROHA na 27. 10. 2022

Kozoroh 27. 10. 2022

Dnes byste mohli mít na mysli především dlouhou cestu na vzdálené místo. Možná se chystáte vyrazit, nebo je cesta teprve ve fázi plánování. V každém případě by to mohl být velmi vzrušující den. Cítíte se šťastní a nadšení. Těšíte se na budoucnost. Dlouhodobé cíle by mohly konečně slibovat úspěch.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Očekávejte změny ve vašem vztahu, zejména pokud jde o hranice, které jste si stanovili. Některé věci pravděpodobně jako pár dělat budete a některé ne. Dnešní den přináší příležitost překročit omezení, která jste si sami stanovili, a začít objevovat nové dimenze a nové možnosti vaší společné budoucnosti. Odvažte se rozšířit svou mysl!

Práce

Jste v souladu s dnešní energií, což naznačuje, že pro vás vše bude plynout velmi hladce. Vztahy s ostatními budou zvýrazněny a všechny rozhovory s ostatními budou produktivní a bezproblémové. Dosáhnete velkých úspěchů.

Peníze

Tento týden se týká aspektů, které příznivě ovlivňují vaši kariéru. Vesmírný impuls přináší více energie a příležitostí. Mohou k vám přicházet lidé s novými nápady, podniky nebo pozicemi. Není to špatný čas ani pro získávání finančních prostředků.

Zdraví

Cestou ke stabilnímu vztahu se svým tělem je otevřená komunikace se svým vnitřním perfekcionistou. Musíte zůstat otevření vůči té části svého já, která chce, aby vše bylo přesné, a dát jí najevo, když je příliš nároční. Stačí, když pro to každý den uděláte jen trochu. Tu pár sklenic vody, tam krátký běh, denně salát nebo čerstvou zeleninu. Je to negativní sebepojetí, které se stává příliš náročným na snášení.

Přečtěte si také